Ikke kategoriseret

Den nemmeste lagkage

torsdag 21. juni 2012
Jeg er blevet spurgt efter “opskriften” på lagkagen, som vi lavede til Carlas fødselsdag og den deler jeg selvfølgelig gerne. Jeg kan godt røbe, at vi i år sprang over hvor gærdet var aller lavest, men ikke desto mindre smagte den super godt, hvis jeg selv skal sige det. Den bestod af “købe-bunde”, flødeskum rørt med kagecreme fra pose og danske jordbær. Nice and simple og som min søster konstaterede, så lignede den Bamses lagkage og det skal man da ikke undervurdere ;)

Måske kan du også lide disse

13 kommentarer

 • Reply Karen Elisabeth torsdag 21. juni 2012 at 20:55

  Det lyder som en lagkage efter mit hoved ;0)

  Ikke at jeg ikke godt kunne klare at bage bunderne selv og lave cremen…
  Men som du selv siger, nogle gange så gælder det om at “keep it simple” og bare nyde dagen!

  • Reply Mette torsdag 21. juni 2012 at 20:59

   Lige præcis :)

 • Reply Ida torsdag 21. juni 2012 at 22:54

  Jeg kan ikke huske bamses kage, men kagen er smuk i sin enkelhed!
  I weekenden fik jeg den lækreste lagkage, næsten identisk med denne, men hvor fløden var skiftet ud med creme fraiche pisket luftigt (en halv time på røremaskine) og smagt til med vanilje. Den var let og lækker, og alle de gode jordbær kom til sin ret.

  • Reply Mette fredag 22. juni 2012 at 20:47

   Umm, det lyder også lækkert, Ida. Endnu en grund til at investere i en røremaskine :)

 • Reply Øglemor fredag 22. juni 2012 at 08:27

  Mmmm. Lyder lækkert og ser fantastisk ud. Nemme løsninger er ikke at kimse af – hvis man kan få mere tid med sin familie ved at købe lagkagebundene, så ser jeg ingen grund til at stå og svede i køkkenet. Så kan man gemme hjemmebageriet til en dag, hvor man har mere lyst (og tid) til at fordybe sig i køkkenet. Og i øvrigt smager købebunde da ganske ok. (Og det er store ord fra en som mig, der i bund (tøhø) og grund ikke bryder sig særligt om lagkage) :-)

  • Reply Mette fredag 22. juni 2012 at 20:51

   Lige præcis. Jo flere små børn, jo mere må prioriteterne kridtes op, ikke?!

 • Reply Fru Holmstrøm fredag 22. juni 2012 at 09:11

  Hvor ser det bare godt ud! EEEELSKER lagkage og min craving er bestemt ikke blevet mindre her midt i min graviditet. Tror lige at jeg vil smække en sammen i dag… det er jo fredag og weekend lige om lidt ;-)

  • Reply Mette fredag 22. juni 2012 at 20:52

   Det lyder som en god plan med lagkage her til regnvejrs-weekenden :)

 • Reply Ulla fredag 22. juni 2012 at 10:47

  Bruger også altid købebunde og kagecreme fra pose. Har prøvet én gang at lave bundene samt kagecremen selv, men det var bare ikke rigtigt anstrengelserne værd, når den ikke engang smagte bedre end dem med Karen Wolf bundene :-)

  • Reply Mette fredag 22. juni 2012 at 20:56

   Dem jeg bagte til min egen fødselsdag ved sådan nogle mandelbunde og jeg synes bare at det blev lidt for massivt. Det kan man i hvert fald ikke beskylde de dejlig, luftige købebunde for at være ;)

 • Reply linda; fredag 22. juni 2012 at 18:16

  hvor ser den lækker er! og hurra for nemme løsninger, der smager godt!

  • Reply Mette fredag 22. juni 2012 at 20:56

   Ja, hurra for dem :)

 • Reply Malene lørdag 23. juni 2012 at 20:15

  Ligeså snart en fejringsmulighed melder sig, skal denne kage på bordet :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.