mad Shakes og smoothies

Banan-lakrids smoothie

mandag 21. maj 2012

Vi har tilbragt kristihimmelfartsferien på bedsteforældre-turne med 2 computere, begge med flade batterier og uden strømforsyning! Så for mit vedkommende gav det anledning til en ufrivillig, men helt rar, mail- og blogfri miniferie (mens N optog den stationære i døgndrift, da der skal afleveres Ph.d inden sommerferien).

Her til eftermiddag var køleskabet herhjemme tomt, så vi måtte være lidt kreative for at kunne lave smoothies inden der skulle provianteres til ugen. Jeg blendede et par frosne bananer, med mælk, lidt vanilleis og en tsk. lakridssirup. Det blev ret lækkert :)

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Fie mandag 21. maj 2012 at 19:47

  Uhmm- det lyder lige som noget for mig, så nu er opskriften pin´et:-)

 • Reply Pernille mandag 21. maj 2012 at 20:18

  Umm lyder ret lækkert!

 • Reply Kat mandag 21. maj 2012 at 21:13

  Mmh, det skal jeg helt klart prøve!

 • Reply Mille mandag 21. maj 2012 at 21:31

  MUMS! Mine favoritkugler i en gammeldags isvaffel er netop banan og lakrids- så din overskrift vakte min interesse- det må prøves, hvor køber man lakridssirup?:)

  • Reply Mette mandag 21. maj 2012 at 21:46

   Uh ja, nu får jeg helt lyst til sådan en vaffel :) Jeg har brugt sød lakridssirup fra Bülow lakrids. Det fåes vist i de fleste stormagasiner.

 • Reply Anna tirsdag 22. maj 2012 at 07:12

  Det lyder rimelig godt!

 • Reply Øglemor tirsdag 22. maj 2012 at 11:08

  Mmmm! Det lyder da helt enormt lækkert. Det tror jeg også, Øglen vil kunne lide. Må afprøves, straks hun kommer hjem fra børnehave :-)

 • Reply by myr tirsdag 22. maj 2012 at 13:10

  Det lyder da himmelsk…jeg elsker alt med lakrids! Jeg har for nyligt fundet min nye store last – Salmiakki chokolade!!! Nej nej, hvor er det godt, mælkechokolade med flydende salmiak lakrids indeni—-HUH det er mums! Harmonerer desværre ikke alt for godt med mine løbe ambitioner…sååå….måske jeg sku forsøge mig med sårn en smoothie i stedet for, må på jagt efter det der sirups væsen…
  Kh. Malene

 • Reply Ditte mandag 25. juni 2012 at 21:55

  Umh det lyder virkelig lækkert!! Dejlig blog du har :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.