Ikke kategoriseret

Baby i varmen

onsdag 23. maj 2012
heldragt Mini a Ture // body H&M // solhat H&M // cardi Norlie

Pyha, sikke en varme! Det må man godt sige efter hele to dage med sommervejr, ik ;) Herhjemme er vi ved at smelte bag vores store vestvendte vinduesparti i stuen. Jeg synes, at det kan være lidt svært med tøj til babyer i den her varme. Carla er juni-barn og jeg mindes, at hun stort set ingen tøj havde på i sine første levemåneder. Måske lige allerhøjest en kortærmet body. Om ikke andet, så til at holde bleen på plads ;)

Men den her søde heldragt fra Mini a Ture, har jeg været rigtig glad for til Vigga de sidste par dage. Den er dejlig luftig og rigtig fin med det lille ærme. (Buksedragter med små tynde stropper fungerer bare ikke rigtig godt til vores lille godte. Vi havde besøg af sundhedsplejesken i dag og hun var meget imponeret over at Vigga også har “elastikker” på overarmene :) Men altså, jeg skal ikke snakke. Mine egne overarme kunne også godt bruge en smule toning her efter graviditeten og de gør sig faktisk også bedst med et lille ærme ;).

Jeg er vist nok lidt mere end almindelig glad for cardigans, både til mig selv og til pigerne :) Men så sent som i går viste det sig at være ganske belejligt, at jeg huskede en cardigan til Vigga på vej ud af døren, da parken trods alt ikke var ligeså hed som vores lejlighed. Den fine lyselilla cardigan fik Vigga i en flot barselsgave fra Norlie. (Ja, jeg følte mig næsten helt royal, sådan at modtage barselsgave fra Norlie :) Den er så fin med de små rynk ved halsen og jeg har allerede brugt den rigtig meget til hende.

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk torsdag 24. maj 2012 at 12:38

  Den buksedragt er altså også uendelig fin – og helt perfekt i dette fantastiske vejr :)

 • Reply Mette torsdag 24. maj 2012 at 13:20

  Hehe, nå ja det ER jo også ret fantastisk med sommervejr :) Det glemte jeg vist i et øjeblik, da jeg var ved at smelte væk i vores stue. Vi må ty til flere udflugter og masser af is :)
  Og ja, buksedragten er SÅ fin. Især til babyer. Jeg overvejede den også lidt til Carla, men det bliver nok desværre for besværligt for hende med buksedragt. Det ville være fint med en kjoleudgave af den til større selvhjulpne piger :)

 • Reply [Spitzenklasse] torsdag 24. maj 2012 at 14:56

  Det er præcis det samme her – store vestvendte vinduer (og altan). I soveværelset. Lækkert på altanen, men indendøre er her ulideligt. Leder pt. efter en bedre gardin-løsning. Tror vi må have mørklægningen indenunder de almindelige gardiner, for at se om ikke det kan tage lidt mere af varmen.

  • Reply Mette torsdag 24. maj 2012 at 21:10

   Ja, vi har heldigvis også altan på den anden side af det udskældte vinduesparti :) Vi satte ind med mørklægningsgardiner sidste år, men det er ikke min oplevelse at de tager ret meget af varmen (så skal man nok sætte ind på ydersiden af ruden), men det hjælper trods alt på det stærke lys i rummet.

 • Reply PernilleW torsdag 24. maj 2012 at 19:03

  Hvor er det nogle fine, fine designs – dejligt med lidt inspiration til at tackle sommervarmen, som også er kommet lidt bag på os:-)

  Og så lyder det dejligt, at Vigga har lidt at stå imod med! Mon ikke toningen af overarmene kommer af sig selv så, jo mere du skal bære rundt på hende;-)

  Har i øvrigt fået sat dit link ind på min side i dag. Det bliver hyggeligt, ja, at kunne mødes herinde i cyber space:-)

  • Reply Mette torsdag 24. maj 2012 at 21:12

   Ja, jeg tænker også at Viggas flotte vægt må blive en fordel for toningen af mine arme. Men knap så meget en fordel for min ømme ryg ;)

 • Reply Christina torsdag 24. maj 2012 at 21:13

  Jeg er også til cardi-fætre:)
  Her kæmper vi også med at finde den rette påklædning til yngste medlem.
  Og vi kæmper i særdeleshed også med panoramavinduer mod syd! Arh – hvis jeg skal ha det igen, skal der altså være noget “udhæng” på huset. Det er næsten ikke til at holde til!

  • Reply Mette søndag 27. maj 2012 at 22:27

   Cardier er uundværlige :)
   Åh ja, de store vinduer! De er rare at kigge udad med knap så rare at blive stegt igennem :(

 • Reply Mie fredag 25. maj 2012 at 06:42

  Lækre sager. Jeg kan også anbefale heldragter fra Serendipity, dem brugte jeg meget til Ida da hun var helt ny. Hun er fra 31. maj så hun havde stort set heller ikke noget tøj på, da hun var lille. Men de der heldragter er i tynd lækker og økologisk bomuld og føles dejlige at give lille baby på i sommervarmen. Det er selvfølgelig nogle år siden jeg selv købte dem, men mon ikke de stadig laver dem?

  • Reply Mette søndag 27. maj 2012 at 22:29

   De lyder dejlige. Det må jeg da lige undersøge nærmere ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.