mad Morgenmad Second breakfast Sweets

Pandekager med tropesmag

torsdag 15. marts 2012

Nogen herhjemme mener, at det er ved at være lidt trivielt med alle mine morgenmadsindlæg. Men dét kan jeg slet ikke følge ;) Kan lækker morgenmad blive trivielt?!

I morges lavede jeg pandekager med tropesmag af 2 æg, 2 bananer, en god spsk. kokosolie, ca. 1 spsk rørsukker, 1 nip salt + mælk og mel på slump. Intentionen var, at de skulle være lidt sunde, men til gengæld blev de stegt i smør og fik til sidst et drys flormelis, så det blev måske nok lidt så som så…

Måske kan du også lide disse

12 kommentarer

 • Reply Clara torsdag 15. marts 2012 at 11:33

  Synes bestemt ikke det er trivielt med dine morgenmadsindlæg, jeg bliver bare altid så sulten.. :-) -og fortæl mig lige hvilken maskine er det mon der laver kaffe til jer? Det ser mega prof og lækkert ud med den kop mokka der i baggrunden! Jeg stemmer for et kaffeindlæg! ;-) Kram fra Clara

  • Reply Mette mandag 19. marts 2012 at 19:55

   Vi laver espresso på en espressomaskine, som er arvegods fra min far der er passioneret hobby-barista og kaffedrikker. Han rister tilmed sine egne bønner ude i haveskuret, hvor han har installeret en “kaffe-ovn” ;) Det kunne da godt være, at jeg skulle overtale ham til at gæsteblogge ;) Hans kaffer er mange gange bedre end dem vi formår at brygge herhjemme.

 • Reply Janne torsdag 15. marts 2012 at 11:42

  Åhhh nej, du må ikke lade være med at vise os jeres lækre morgenmad, det var hele grunden til at jeg begynde at læse med for så lang tid siden… jeres hygge flyder helt ud i min egen stue jo….og ikke at forglemme den kolossale inspirations kilde de morgen indlæg er….Nej vil du ikke nok blive ved med det…

 • Reply Maria Svelmøe torsdag 15. marts 2012 at 12:25

  Synes dine morgenmadsinlæg er så hyggelige og du tager altid sådan nogle brandgode billeder. Det giver osse sådan mening sammen med overskriften Carlas Cafe synes jeg. Så det må du ikke stoppe med:-)

 • Reply Camilla (Fru Millas Cupcakes) torsdag 15. marts 2012 at 13:18

  Det er da godt nok noget mere spændende end den skål havre cherrios jeg fik her til morgen.

 • Reply Østfronten torsdag 15. marts 2012 at 13:38

  Mmm, hvor ser det skønt ud. Ammesundt også. Blev endelig ved med inspirationen.

 • Reply Maria Svelmøe torsdag 15. marts 2012 at 14:23

  Jeg har længe tænkt på, hvordan du mon laver de fine collager/sammensætninger af tøj. De er så fine og inspirerende. Bruger du et specielt program til det?

  Knus Maria

  • Reply Mette mandag 19. marts 2012 at 19:58

   Tak :) Jeg laver dem i photoshop og indesign.

 • Reply Anette Andersen torsdag 15. marts 2012 at 15:59

  Man bliver aldrig træt af at læse dine morgenmadsindlæg – bliv endelig ved, også når der er de særlige tvist ved retterne som du så fint tilføjer :-)

 • Reply Ann-Christine torsdag 15. marts 2012 at 18:34

  Morgenmad er altid dejligt – både at spise, tale om, læse om og se billeder af ;-) De pandekager lyder skønne

 • Reply Maiken torsdag 15. marts 2012 at 19:34

  Eneste anke til dine lækre morgenmad indlæg er at min flygtige morgenmad syner så sørgelig i sammenligningen.:-D

 • Reply Mette mandag 19. marts 2012 at 19:57

  Tak for alle jeres søde kommetarer. Jeg skal nok fortsætte med at “dele” morgenmad. Jeg tror bare at N mente, at 3 morgenmadsindlæg i træk var lidt for meget af det gode ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.