Krea med børn Legetøj

Krea Carla

tirsdag 27. marts 2012

Efter at Vigga er kommet til familien er Carla pludselig blevet rigtig god til at dimse med sine egne krea-projekter. Hun har sit eget lille “kontor” i stuen (så nu har vi ikke bare Carlas Cafe herhjemme, men også Carlas kontor ;). Vi har indrettet hende konto-hjørne lige op af sofaen, så vi kan sidde og hygge sammen mens jeg ammer og hun dimser. Det er så hyggeligt. Hun tegner, klipper, laver collager, perleplader og halskæder, pynter hele huset op med hendes utallige hår-elastikker og armbånd, eller som her (da hun var syg og på barsel med resten af familien) laver en prinsessekrone af dymo-strimler og hårspænder!

Dymoen er et af hendes ynglings legetøj. Hun elsker at sidde og skrive ord på den og vi har strimler med hele familiens og alle Carlas venners navne liggende overalt. Hun er blevet rigtig god til bogstaverne og finder på de sjoveste sætninger som vi skal stave for hende, så hun kan skrive dem på dymoen. For eksempel har jeg gemt strimler til hendes “Barnets bog”, hvor der står “Lille søde Debbiehest”, “Hvor ligger iPaden – ligger på hylden”, “Cirkeline har sin egen maske” og “Moster og Anna er alene hjemme!”. Den sidste lavede hun en dag, hvor hun skulle lave navne-mærkater til Mosters dør. Men den var moster altså ikke tryg ved at hænge på sin dør ;)

Egentlig havde Carla ønsket sig en lyserød computer i julegave, men hverken Far eller Morfar mente, at hun rigtig ville få glæde af en “børne-computer”, når hun er vant til at spille på iPaden. Så da N investerede i en dymo, tog hun den straks til sig og nu er den blevet fast og uundværlig inventar i hendes kontor. Bare et lille tip, hvis der er andre små “bogstav-nørder” derude ;)

Måske kan du også lide disse

16 kommentarer

 • Reply Fru Schou tirsdag 27. marts 2012 at 21:28

  Ha ha ha ha ha, lille søde Debbiehest, ej den er sgu go’;-) Sådan en dymo kan jo sidde alle mulige steder og give god mening:-)
  Er sikker på hun bliver forfatter eller lignende:-)

  • Reply Mette tirsdag 27. marts 2012 at 21:45

   Ja, ikke ;) Men vi har faktisk dymo-tekster alle mulige steder. Rummene i hendes reol er blevet “kategiroserede”, over sengen står der “nat” og på hendes CD-afspiller står der “musikspiller” :)

 • Reply Shina tirsdag 27. marts 2012 at 21:35

  Hvor er det sjovt…kan nu godt forstå, at din søster syntes dørdymoen skulle have en anden tekst :o)

  • Reply Mette tirsdag 27. marts 2012 at 21:46

   Ja, det kan man ikke fortænke hende i ;)

 • Reply Annchen tirsdag 27. marts 2012 at 21:47

  Hvor er hun god..:) Elsker deres små dimserier;)
  Karoline elsker også min retro dymo – men den er ikke så børnefingrevenlig. Har I en god én, du kan anbefale? Måske bare en almindelig dymo..
  Skønne tekster, hun finder på..:)

  • Reply Mette torsdag 29. marts 2012 at 08:42

   Ja, det er så hyggeligt med deres dimsen :) Vores (eller Carlas ;) dymo hedder LetraTag. Jeg måske bare at den er fra Netto…

 • Reply Hverdags Jam onsdag 28. marts 2012 at 16:24

  Åhhhh hvor er hun kreativ. Og super fed ide med dymoen. Måske jeg skulle få købt noget mere tape til vores, og finde den frem til drengene. De skriver div. sms’er til folk via min telefon. Det er bare knap så blivende som med dymoen.

  *haps haps haps* Den ide har jeg lige lånt :-)

  Kh. Carina

  • Reply Mette torsdag 29. marts 2012 at 08:43

   Fedt at du kan bruge ideen. Vi er faktisk også løbet tør for tape, så dymoen tager sig lige en pause pt. Vi må hellere få købt nyt hurtigst muligt :)

 • Reply Bettina Holst onsdag 28. marts 2012 at 18:35

  Super god idé at give hende en dymo. Så bliver det at stave pludselig en sjov leg. Synes det er fantastisk at I har gjort plads til hende i stuen på den måde. Kan også godt følge Moster :-)

  • Reply Mette torsdag 29. marts 2012 at 08:55

   Ja, hun har virkelig fået styr på bogstaverne og en del ord efter at hun fik (eller snuppede ;) den dymo.

 • Reply Tine onsdag 28. marts 2012 at 19:04

  Åh den Carla, den Carla! Ses vi mon på lørdag? Knus

  • Reply Mette torsdag 29. marts 2012 at 08:56

   Ja, den Carla ;) På lørdag? Er der noget jeg har glemt? Vi må lige ringes ved ;)

  • Reply Tenna torsdag 29. marts 2012 at 13:26

   Ah kommentar boksen forneden er væk når jeg er på firefox- så skriver lige til dig her;)

   Men sikke et dejligt navn i har fundet, Vigga var også en favorit her sammen med Wilma og Vera.

   Det er da lidt vildt Carla allerede skriver navne, Dicte kan knap nok stave hendes!

  • Reply Mette søndag 1. april 2012 at 14:02

   Årh ja, Wilma og Vera er også fine :)

   Ja, jeg synes altså også at hun er ret sej med de bogstaver. Og jeg undrer mig lidt over, hvor hendes interesse for dem kommer fra, for det er hverken noget vi eller børnehaven har introduceret for hende.

 • Reply Frk. Svelmøe torsdag 29. marts 2012 at 10:16

  Det er da bare en rigtig fin ide med den dymo. En god måde for børn at lære bogstaver. Dymoen er ellers tit en ting “børnene ikke må lege med”, så jeg synes det er sejt at hun har fået sin egen og lader kreativiteten flyde frit:-)

  • Reply Mette søndag 1. april 2012 at 14:05

   Hun har faktisk ikke sådan rigtig “fået den”. Hun snuppede den selv ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.