Fødselsdag Legetøj

Børnefødselsdag for begyndere

fredag 11. juni 2010

2-års fødselsdage er vidunderlige, -også i regnvejr ; ) Men hvordan kunne jeg glemme, at Carla ønskede sig en ny dukkevogn i flet??
For et par måneder siden havde jeg en Elsebeth Gynther bog liggende, hvori der var et billede med to børn med hver sin dukkevogn. En lille rød i træ (lignende Carlas´egen) og en lidt større i flet. Og Carla forelskede sig i den i flet.
”Carla ha´ sår´n een?! Carla ha den dér…” (peger på dukkevognen i flet) ”…Ditte (Carlas lillesøster-substitut dukke) ha den dér!” (den lille røde).
Og vi aftalte at hun kunne ønske sig sådan en til sin fødselsdag. Men det var som sagt måneder siden og eftersom hun allerede havde en dukkevogn (i vores i forvejen godt fyldte lejlighed), var en dukkevogn slet ikke blandt vores overvejelser, da vi brainstormede gavemuligheder. Men modsat moren, havde Carla ikke glemt sit fødselsdagsønske, da hun skulle pakke sine gaver op i går morges. ”Barnevogn?” spurgte hun håbefuldt, hver gang hun fik en gave i hænderne. Men der var hverken en barnevogn i pakken med bogen, den med puslespillet eller den med værktøjskassen…
Det var jo næsten ikke til at bære for forældrene. Og selvom vi vidste, at hun ville få flere fine gaver af familien om eftermiddagen, så kunne det jo næsten være lige meget, når barnet ikke fik opfyldt sit aller-højeste ønske. Så så snart Carla var afleveret i dagpleje, gik moren i gang med projekt omrokering af eftermiddagens gaver og fremskafning af dukkevogn i flet! Jeg ringede rundt til samtlige legetøjsbutikker og Sebra-forhandlere i Aalborg og omegn, og alle steder fik jeg sammen svar: Vi kan få den hjem til dig engang i løbet af juni… Til sidst lykkedes det mig at opstøve en i Salling i Århus og så var det jo et held, at vi havde en Super-moster dernede som skulle nordpå samme eftermiddag ; )

Måske kan du også lide disse

26 kommentarer

 • Reply Julia Hausfrau fredag 11. juni 2010 at 09:24

  Super dejlige billeder! Tillykke med hende, og godt gået af Super-Mom, sådan lige at fremskaffe hendes højeste ønske alligevel :)

 • Reply Mette fredag 11. juni 2010 at 09:27

  Hej Julia. Ja, det har jo alligevel sine fordele at være “ufrivillig hjemmegående mor” ;)

 • Reply Annchen fredag 11. juni 2010 at 09:34

  Hvor ser det bare ud til at ha’ været en fantastisk fødselsdag..:)
  Og heldigt du fik støvet dukkevognen op – når nu det bare lige var DET, hun ønskede sig..:)
  Karoline fik den samme cykel i fødselsdagsgave.. Den er bare super – men hun kan ikke helt køre på den for alvor endnu..;)
  Og lækkert lækkert trælegetøj!! Hvor er det fra..?
  Nyd regnvejrsdagen..
  Kh Anne

 • Reply Hunch, Camilla Tange Peylecke fredag 11. juni 2010 at 09:34

  mange smil og tillykke med den skønne mus!
  skønt når det lykkes ind i mellem at være super-mom. dejlige billeder.

 • Reply Frk. Evigglad fredag 11. juni 2010 at 09:44

  Stort tillykke med de nu 2 år.. Og de får altså hurtigt deres egen mening og husker meget godt ;) Fedt du fandt dukkevognen.. den er altså også virkelig fin ;)

  God weekend

 • Reply Mette fredag 11. juni 2010 at 09:49

  Hej Camilla. Super-mom, umm den tager jeg lige til mig idag ;)

  Hej Anne. Ja, cyklen er så fin! Carla kan lige akurart når jorden når sædet er sat helt ned, men hun kan godt komme lidt omkring på den. Det er jo fantastisk :)
  Jeg synes også bare at værktøjskassen var så fin, så fin, da jeg så den i butikken. Så intentionen om en lyserød guitar blev hurtigt ændret. Carla er meget ihærdig til at sætte skruer i huller, når hendes far samler møbler, så vi synes at det var en oplagt gave. Og sikkert rigtig god for motorikken ;) Jeg har smidt kassen ud, så jeg kan ikke huske hvilket mærke den er fra. Men jeg har købt den i Maries Butik i Gravensgade i Aalborg. Måske kan de hjælpe sig? Ellers kan jeg lige holde øje med det næste gang jeg kommer derind ;)
  kh Mette

 • Reply Julie fredag 11. juni 2010 at 09:51

  Dejlige billeder. Suk hvor en skøn mor sådan bare lige at fremskaffe dukkevognen ;-)

 • Reply Mette fredag 11. juni 2010 at 09:52

  Hej Maria. Jamen hun husker jo som en elefant, den pige ;) Men du har ret. Den ER rigtig fin, så jeg kan godt forstå at hun er faldet for den :)

 • Reply Mette fredag 11. juni 2010 at 09:55

  Hej Julie. Ih, hvor jeg bliver smigret idag! Jeg labber det hele i mig ;)

  Men det er nu Mosters fortjeneste i den sidste ende, for det var hende som nåede at hente den i den halve time hun havde fra hun fik fri til hun skulle med toget.

 • Reply Mette Bossow fredag 11. juni 2010 at 10:27

  Kære Mette
  Super skønne billeder :) og dejligt hun havde en skøn dag og fik den HELT rigtige gave ;)
  Håber på et billede af dukkevognen en dag, selvom vi vist også har nok køretøjer i lejligheden og min gamle røde dukkevogn…
  Super godt billede med armen om faren, elsker når børn er sådan lidt gammelklogeagtige og bare kopiere os :)
  Kh Mette

 • Reply Mie fredag 11. juni 2010 at 10:39

  Tillykke med Carla ligner en skøn dag i har haft. Kan lige præcis følge din ærgerlse med dukkevognen, men godt du fik den støvet op :-)

  Har I også fået min pakke fra min give away?

 • Reply MALENE fredag 11. juni 2010 at 12:02

  Tillykke med Carla. Og fedt at det lykkedes at få fat i dukkevognen, så hun fik hvad hun ønskede sig allermest. Nogen gange kan det være svært for den mere rationalt tænkende at finde ud af, hvad der står højest på ønskeseddelen hos de kære små, som ville ønske sig ALT i hele verden, hvis de ku:) Godt de så er så bramfrie og kan give os et hint eller to med på vejen, så vi kan nå at rette op:)
  Ha’ en skøn weekend.
  Kh. Malene

 • Reply Maiken fredag 11. juni 2010 at 12:36

  Det ser ud til at have været en fantastisk hyggelig fødselsdag! Især kan jeg gode lide detaljen på billedet hvor Carla puster lys ud, at du puster med i baggrunden. :o)

  Helt utroligt at hun kan huske sine ønsker. Og ret godt klaret af en super-mom for at opfylde ønsket. Men et par bedende øjne og stort ønske om flet-dukkevogn går altså også lige ind i hjertet!

  Og så er det nogle meget fine gaver den unge dame fik…

 • Reply Mette fredag 11. juni 2010 at 13:34

  Hej Mette. Ja, dukkevognen er jeg sikker på, at der nok skal komme en anledningt til at få på bloggen. Min mor kom igår med mit gamle lilla “vognsæt” fra min barnevogn og en ide om at det kunne syes til dyne og pude til Carlas nye vogn. Så om ikke før, skal I nok få vognen at se, når det engang er syet.

  Hej Mie. Jah, vi har fået kagerne. De er så fine, 1000 tak :) Vi har bare været så fortravlet med en forkølet Carla hjemme og forberedelse af fødselsdag, at jeg ikke har fået skrevet til dig.
  Det har brugt stor glæde og de blev serveret gang på gang til samtlige gæster til fødselsdagen :)

  Hej Malene. Ja, lige præcist! Man bliver nødt til at huske at tænke mindre rationelt for at forstå de små ;)

  Hej Maiken. Ja, fin detalje, ik? Men det er slet ikke mig, men Carlas farmor som puster med. Jeg tager billedet ;)
  Jamen hun husker den pige! Sidst vi var i Olgas Oldebørn ledte og spurgte hun også meget målrettet efter “barnevognen”, som var kommet i udstillingsvinduet. Der burde den, idag såkalde super-mom, måske lige have huske efter ;)
  Ja, det er helt overvældene med alle de gaver til sådan en lille pige. Hun fik også de sejeste gul Converse støvler og den fineste cardigan, så man kan jo kun blive misundelig som mor ;)

  God weekend :)

 • Reply Tenna fredag 11. juni 2010 at 13:34

  STORT TILLYKKE Carla med de 2 år ;0)

  Sikke nogle dejlige billeder Mette, det ser virkelig ud som om det var en dejlig dag trods regn.

 • Reply Malene fredag 11. juni 2010 at 16:12

  Fantastisk gode billeder. Hvor ser det bare hyggeligt ud :)

  Malene

 • Reply Frk. Emma fredag 11. juni 2010 at 16:49

  Tillykke!
  Hun er simpelthen bare for sød (:

 • Reply Heidi fredag 11. juni 2010 at 18:50

  Kære Mette
  Et stort tillykke med skønne skønne Carla :) Det er som altid dejlige billeder, godt med kontakterne o orden så dukkevognen kunne fremskaffes :)
  Jeg har sendt dig en mail.
  Mange hilsner Heidi

 • Reply Marina fredag 11. juni 2010 at 19:36

  Stort tillykke med hende. Du er en fantastisk mor og hvor er det godt at du skaffede barnevognen til hende for man kan slet ikke nænne at skuffe sådan et lille fødselsdagsbarn. Da min den ældste skulle holde sin to års jul ønskede hun sig brændende en bold og normalt ville det jo ikke være et uoverkommeligt ønske, men lige det år var alle bolde trukket ud af markedet på grund af blødgørere. Jeg kunne ikke opdrive en almidelig bold og endte med at købe en sikkert super giftig guldhåndbold til hende i en sportsbutik, fordi bold skulle der bare være under juletræet. Vi havde den bold i mange år og jeg kneb en tåre da den en dag var slidt op…

 • Reply Ludvig og familie fredag 11. juni 2010 at 21:01

  Tillykke til den lille fødselar! :-)
  Er ret imponeret over historien om dukkevognen. Sikke en hukommelse! Godt at du fik fremskaffet et eksemplar.

  Ludvig fik nøjagtig samme løbecykel fra Milios da han fyldte 2, og selvom han først er begyndt at bruge den nu, var den et fantastisk køb. Håber Carla også får megen glæde af den. Tillykke med hende, Mette :-)

 • Reply iBaby fredag 11. juni 2010 at 21:55

  Stort tillykke med den lille skønne Carla. Og godt gået, at du fik fremskaffet en flet-dukkevogn. De er også SÅ fine – Øglen fik en, da hun fyldte 1. Den værdiger hun dog ikke mange blikke endnu, men jeg regner med, at det kommer.

  Og skønt med en fødselar (og gæster), der ikke lader sig slå ud af lid (meget!) regnvejr. Dejlige billeder!

 • Reply Stine lørdag 12. juni 2010 at 01:54

  Hun er da bare for skøn – godt hun har en skøn mor der kan trylle ;o)

 • Reply Ann-Christine lørdag 12. juni 2010 at 08:21

  Stort tillykke med hende!
  Det lyder som en fantastisk dag. Jeg er dybt imponeret over at hun kunne huske en dukkevogn I har talt om for længe siden. Vildt altså! Og hvor er du go´ at skaffe den til hende på dagen.
  Dejlige dejlige billeder

 • Reply Louise søndag 13. juni 2010 at 07:40

  Kæmpe tillykke med Carla! To år er bare den sødeste alder – nyd det næste år, det bliver fantastisk!

  Knus Louise

 • Reply Louise søndag 13. juni 2010 at 19:14

  Tillykke med din Carla. Jeg husker to-års fødselsdagen som den største, fordi det var den første fødselsdag, han var helt bevidst om. Og dejlige billeder som altid. Kh. Louise

 • Reply Mette søndag 13. juni 2010 at 21:24

  Tak for alle jeres søde, søde lykkeønskninger :)
  Jamen altså hun har en imponerende hukommelse den pige. Og vi har faktisk endnu mere utrolige eksempler! Men jeg vil jo nødig prale ;)

  Marina – Hvor godt du fik fadt i en (guld-)bold. Jeg tror også at jeg får en klump i halsen, den dag dukkevognen er udtjent ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.