Brød mad Sweets

Bananbrød (eller kage?)

onsdag 22. februar 2012

Egentlig arbejder vi på at få sukkeret ud af hverdagene herhjemme. Eller i hvert det meste af det… Men i min “fremskredne tilstand”, med regnen silende ned og en langvarig forkølelse, som efter alt at dømme har udviklet sig til en bihulebetændelse (av! ikke just ønskescenariet at gå i fødsel med en kronisk dunkende knold) kunne jeg godt være lidt sukker-overbærende i dag. Og når mormor så ovenikøbet var sød at hente Carla for mig i børnehaven, så kan man da i det mindste byde på lidt regnvejrs-hyggeligt ;)

Som et “kompromis” forsøgte jeg mig med dette lækre banan-brød fra pigerne bag Plat du jour. Hvis I ikke allerede kender dem, så er de to super-seje skolepiger, Josefine og Christine.  De deler deres store passion for at lave og fotografere mad, både på deres fælles blog OG på deres faste side i magasinet Cover KIDS. Sådan!

Brødet smagte fantastisk (og en lille smule af kage ;). I hvert fald var det ikke rigtig en mulighed at begrænse sig til et stykke ;) Jeg tilsatte iøvrigt to håndfulde hakkede hasselnødder til opskriften og det smagte godt :)

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Vibstjert onsdag 22. februar 2012 at 21:17

  Ser hyggeligt ud, sådan et bananbrød! De piger er super seje!

  • Reply Mette torsdag 23. februar 2012 at 20:56

   Ja, de er for cool! Gode forbilleder for vores døtre ;)

 • Reply Maria Svelmøe onsdag 22. februar 2012 at 22:13

  Kender godt det med at prøve at få sukkeret ud af hverdagen. Det er bare ikke så sjovt hvis man er glad for at bage. Og når det er regnvejr så må man godt :-) Held og lykke med det hele.
  Knus Maria

  • Reply Mette torsdag 23. februar 2012 at 20:57

   Ja, det er ligepræcis der det starter! Ved hyggen ved at bage. Den er ikke nem at give afkald på ;)

 • Reply Miahald1205 torsdag 23. februar 2012 at 17:52

  Kunne du ikke tænke dig og lave en collage med dine favoritter til pigetøj? Dine collager er altid super inspirerende :)

  • Reply Mette torsdag 23. februar 2012 at 20:55

   Det kan du tro! Havde allerede noget Norlie undervejs og skal nok komme med flere forårsnyheder. Jeg kan jo slet ikke lade være :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.