Graviditet & baby Mor

Tasken til fødegangen

tirsdag 3. januar 2012

silketop Rosemunde // cashmere cardi Hazel // amme bh + trusser Bodas
cashmere bukser Life is // tørklæde Ganni // læbepomade Rudolph Care
ansigtscreme Estelle & Thild // pusletaske Gray Label

Selvom jeg stadig har 2 måneder til termin, begynder tankerne omkring fødslen at presse sig på. Jeg har været plaget af plukkeveer allerede fra før jeg var til første jordemor-besøg, så risikoen for at føde før tid spøger lidt her anden gang (og nu hvor det er sagt, skal jeg nok ende med at gå 2 uger over termin ;).

Men så er der jo den famøse taske der skal planlægges og pakkes. Ikke at jeg fik åbnet den da Carla blev født. Hun blev nemlig født under den store strejke, så vi blev sendt hjem et par timer efter fødslen. Hvis alt går vel bliver det højest sandsynligt samme procedure denne gang, men man kan jo ikke vide om man kommer til at tilbringe et par dage på barselsgangen eller patienthotellet. I så fald vil det jo være rart at have en tasken pakket. Og hvis en nybagt mor ikke har fortjent silke og cashmere, hvem har så?! ;) Så jeg tillader mig at drømme om at pakke en taske fyldt med bløde lækkerier i feminine farver. Meget gerne i en af de superfine pusletasker fra Gray Label.

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Michelle onsdag 4. januar 2012 at 09:55

  Åh, de bukser kunne jeg bo i en hel weekend!

  Anden gang pakkede jeg tasken, inden vi kørte til fødegangen. Den indeholdt ikke det vilde, da man i Hillerød bliver “sparket” hjem efter max 6 timer når man er flergangsfødende og alt er forløbet planmæssigt.

 • Reply Christina onsdag 4. januar 2012 at 09:59

  Det var da den lækreste pusletaske jeg nogensinde har set..
  Jeg fik knap nok åbnet min taske. Jeg ville bare gerne hjem og i seng og få et bad derhjemme.

 • Reply Lise onsdag 4. januar 2012 at 10:02

  Åh gud besluttede mig for en 3’er, da jeg så din collage ;-) SÅ lækre sager! Hvor bliver du barselslækker!

  Nu ved jeg godt, at det ikke er empiri, men jeg havde plukkeveer før nakkefoldsscan. her 2. gang, var indlagt, sengeliggende osv osv – og alligevel lykkedes det mig at gå 12 dage over tid. Krydser fingre for at du når helt til målstregen :-)

 • Reply Louise onsdag 4. januar 2012 at 11:03

  Det måtte meget gerne være min taske til om ca. 3 mdr der så sådan ud. MUMS! sikke nogle lækre ting! Evt lige krydret med en fin heldragt + det løse til den lille dreng, som også skal med hjem… Man kan aldrig vide med de plukveer. Min søster havde dem også ret tidligt med nr. 2 og gik en uge over tid… Nyd denne sidste tid så meget du kan, for som en af mine mødregruppeveninder sagde, så er det særligt vigtigt, hvis man har tænkt sig at dette er den sidste graviditet.
  Rigtig godt nytår – og endnu en gang tak for de lækre collager ;o)

 • Reply Stine onsdag 4. januar 2012 at 14:37

  Du har så ret – det vil være velfortjent ! …men jeg vil vove at påstå, at hvis bare man har børn (har selv tre) – har man ret til disse lækre sager… og jeg kan da snildt se mig selv tøffe rundt i en slappe weekend i disse ultra lækre sager – selvom min sidste barsel sluttede for snart 2 år siden !

 • Reply Mette onsdag 4. januar 2012 at 17:26

  Michelle – Ja, mindst en weekend! Jeg tænker en hel barsel ;) Her bliver man også sendt hjem 4 timer efter fødslen hvis alt går planmæssigt.

  Christina – Ja, den ser vildt lækker ud og må meget gerne erstatte min gamle Gaia & Ko-sag, som i øvrigt er i brug hos moster, så jeg bliver jo NØDT til at finde mig en ny ;)
  Jeg tænker også at det er rarere at komme hjem og få ro på (og hjem til storesøster), når der alligevel er deadline på hvor længe man kan blive. Men bare det, at vi kan få besøg af sundhedsplejesken efter fødslen bliver jo den rene luksus i forhold til da Carla blev født…

  Lise – Haha, ej hvor godt! Det bliver da spændende med en 3ér ;)
  Jeg har faktisk hørt fra flere andengangsfødende, at de forventede at føde før termin pga mange plukkeveer, men endte med at gå over tid.

  Louise – Ja, det må også meget gerne være min :) Jeg tror at jeg må ønske mig hele “kittet” i fødselsdagsgave :) Og ja, det er om at nyde det. Jeg skal slet ikke tænke tanke om at det evt. kan blive sidste graviditet og baby. Det er alt, alt for vemodigt for mig.
  Godt nytår og selv tak :)

  Stine – Helt enig! Enhver mor må have ret til luksus og rare slapperweekender i bløde lækkerrier :)

 • Reply Anne onsdag 4. januar 2012 at 17:30

  Uhh det må lige være måden at tilbringe tiden på sygehuset.
  Og så lækker pusletaske, den kan man vist godt ønske sig bare som taske, ik?? :)

 • Reply Tenna onsdag 4. januar 2012 at 21:32

  Kære Mette- du er mig et dyrt bekendtskab!!!
  Altså den pusletaske MÅ jeg også have, og så med et pusleunderlag fra super-carla er det da et fint match. Jeg havde ellers lige gjort min G og Ko sag klar;) Pakker den nu gerne væk igen.

  Tak, her går det ok, der er nu mindre end 3 uger til baby ankomst. Er du mon sygemeldt med plukkeveer?

  Kh. Tenna

 • Reply Mette fredag 6. januar 2012 at 14:46

  Anne – Ja, det ville ikke være dårligt, vel ;) Selvom tiden på sygehuset formentlig bliver meget begrænset. Og ja, den pusletakse kan vist gå til det meste :)

  Kære Tenna. Beklager ;) Jeg må også erkende at det her bloggeri er mig en dyr hobby/afhængighed… Ja, tasken ville være helt perfekt med et fint liberty pusleunderlag til. Har du set at Poppy Rose også har nogle ret fine nogle (ehrm…;) ?

  Uh, det bliver spændende hvornår jeres lillebror dukker op. Han kan vel komme hvornår det skal være? Nej, jeg er ikke sygemeldt. Var til tjek på fødegangen mellem jul og nytår, men selvom plukkeveerne er kraftige og hyppige, “giver de” heldigvis ikke noget endnu. Så jeg blev sendt hjem med beskeden om at nyde det :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.