Ikke kategoriseret

Vinderen af Life is…

søndag 4. december 2011

Så har jeg fundet en vinder af Life is… cardiganen. Jeg har læst alle jeres kommetarer igennem og der er godt nok rigtig mange gode grunde i blandt :) Og der var da heller ikke kommet mange kommetarer på indlægget, før jeg godt kunne se, at det faktisk var et alt for stort ansvar for mig at skulle udvælge en vinder blandt alle I cashmere-trængende ;)

Men jeg har valgt en vinder der ramte netop det, som jeg selv glæder mig mest til ved julen, nemlig de hyggelige fridage sammen med familien mellem jul og nytår.

Cardiganen skal derfor hjem til tdalgas@ofir.dk som skrev:

“Åhhhh cashmere, – den vil jeg gerne hygge mig i, i fridagene mellem jul og nytår :-) :-)”
tdalgas, jeg sender dig en mail og håber at du får nogle rigtig hyggelige julefridage :)

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.