Graviditet & baby

Vores Børn

tirsdag 15. november 2011

I sidste uge lå Vores Børn og Vores Børn – Gravid & Baby i min postkasse og lokkede med en lille sofa-time-out. Jeg har nemlig lavet nogle små opgaver for magasinerne og i de seneste numre har jeg udvalgt billeder til artiklerne “Den store huskeliste” i Gravid og Baby, og “Mit første køkken” til Sund familie.
Det er selvsagt nogle opgaver som jeg hygge mig ret godt med, men jeg lægger også en masse krudt i at vælge og skaffe de helt rigtige produkter og billeder til artiklerne. Jeg laver små collager for at teste hvordan billederne komplimenterer hinanden og det var faktisk dét, som inspirerede mig til at begynde at lave collager til bloggen. Og nu kan jeg slet ikke stoppe igen :)

Måske kan du også lide disse

16 kommentarer

 • Reply Christina tirsdag 15. november 2011 at 12:06

  Og det ser rigtig godt ud Mette!

 • Reply Mette tirsdag 15. november 2011 at 12:08

  1000 tak, Christina! Jeg synes også at artiklerne er blevet rigtig flotte :)

 • Reply Malene tirsdag 15. november 2011 at 12:08

  Er enig med Christina! Du er super dygtig til det!

 • Reply Maja tirsdag 15. november 2011 at 12:22

  Virkelig lækkert. Du skal bestemt heller ikke stoppe med at lave collager på bloggen – jeg elsker dem!

 • Reply Mie tirsdag 15. november 2011 at 12:29

  Det er så fint. Vi fik også bladet netop samme dag som jeg havde fortalt svigermor at Ida ønskede sig et legekøkken så det var jo ret perfekt. Ida fik selv lov at vælge hvilket et hun ønskede sig og der var slet ingen tvivl om det skulle være det grønne :-) Så tak for gode valgmuligheder.

 • Reply Cecilie tirsdag 15. november 2011 at 13:23

  Har set det med køkkenerne. Og synes faktisk det er ret lækkert. Du har evner må man sige.
  Holder også meget af dine collager på bloggen. De er meget inspirerende.

 • Reply Majken tirsdag 15. november 2011 at 15:07

  Sejt Mette!

 • Reply sine tirsdag 15. november 2011 at 15:40

  fantastisk – tillykke mette!

 • Reply Stine tirsdag 15. november 2011 at 17:30

  Ser supergodt ud Mette ! Du laver de lækreste collager – også på bloggen !
  Må jeg spørge dig hvilket program du abejder i ? Jeg har lidt erfaring med nogle stykker, men er ikke vildt begejstret for nogle af dem (gratisprogrammer).

 • Reply Heidi tirsdag 15. november 2011 at 21:57

  hvor er det bare fint :) dejligt at se dem og tillykke

 • Reply Mette tirsdag 15. november 2011 at 22:04

  Malene – 1000 tak! Jeg bliver SÅ glad for at høre at I kan lide det :)

  Maja – SÅ dejligt at høre :)

  Mie – Selv tak :) Hvor er det hyggeligt at I har kunne bruge det så konkret. Og godt valg iøvrigt! Det er det samme Carla har ;)

  Cecilie – Tak for de flotte ord :) Dejligt at høre at det kan inspirere :)

  Taak Majken :)

  Og tak Sine :)

  Stine – Jeg bruger Adobe photoshop og indesign. Dog må jeg hellere understrege, at det ikke er mig der har sat artiklerne op. Det har Vores Børns Art director æren for. Selv om jeg hellere end gerne gav en hånd med ;)

  Tak Heidi :)

 • Reply Ann-Christine tirsdag 15. november 2011 at 23:25

  Jeg elsker dine collager – de er meget inspirerende!
  Spændende arbejde med artiklerne :)

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk tirsdag 15. november 2011 at 23:35

  Hvor er det lækkert lavet Mette – virkelig godt gået!!

 • Reply Sebrina og Nicolai onsdag 16. november 2011 at 22:09

  du er virkelig god til det! Har selv lige anskaffet mig photoshop, men puhaa skal da lige bruge en masse tid på, at sætte mig ind i det, for det er da ret svært!?

 • Reply Boselade onsdag 16. november 2011 at 22:18

  Det ser total godt ud! Dejligt at du laver så inspirerende ting.

  Emil’s køkken kunne godt lige have været der ;-0
  Da jeg ville have et køkken til Emil, synes jeg der var lidt svært at finde et, der var lidt anderledes… – men så må man jo selv igang ;-)

  Manglede nok lige en af dine collager:-)

 • Reply Mette onsdag 16. november 2011 at 22:20

  Ann-Christine – 1000 tak, det er jeg rigtig glad for at høre! Og ja, det er rigtig spændende. Jeg er ret vild med det og der er heldigvis flere undervejs :)

  Tak, søde Lisbeth :)

  Sebrina – Mange tak :) Jeg kan godt forstå at du synes at photoshop er svært. Det kræver helt sikkert noget tid og øvelse at få styr på og der bliver jo ved nye ting man kan eksperimentere med. Jeg har arbejdet i programmerne siden min studietid og har sat adskillige rapporter og plancher op, så jeg har efterhånden lidt rutine ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.