Børnetøj Små sko

Små lune fusser

torsdag 3. november 2011

Pia Wallen // Petit by Sofie Schnoor // EMU // Petit by Sofie Schnoor 
Petit by Sofie Schnoor // EMU // Petit by Sofie Schnoor // Bisgaard

Nu har jeg efterhånden gået alt for længe og ledt efter de helt rigtige vinter-futter til Carla. Og hvad gør en mor så?! Hun lister mulighederne op på en collage, så hun kan få overblik og et bedre udgangspunkt for at vende beslutningen med barnets far og ikke mindst pigerne på bloggen ;)

Vi er så glade for lammeskindsfutter herhjemme. De er så skønne at stikke de bare fusser i, når man lister ud af sengen om morgenen. Sidste vinter havde Carla et par fra EMU (nr. 3 på collagen) og nu har hun flere gange spurgt efter et par futter ligesom sidste år (ja, hun har en ret imponerende hukommelse). Men de fåes ikke op i den størrelse hun skal bruge i år. Og det gør de underskønne koalaboots (som jeg allerede havde nået at købe i tankerne) desværre heller ikke. De lækre grå boots fra Petit by Sofie Schnoor fåes ikke ned i hendes størrelse (og de koster også en mindre formue: 700-800 kr mener jeg). Jeg kan simpelthen ikke opstøve et par lammeskindsfutter i hendes størrelse (ca. 24-25). Kender I nogle, som I kan anbefale?

Nu overvejer jeg lidt de imiterende (og dejlig billige) boots fra Petit by Sofie Schnoor eller uldfutterne fra Pia Wallen, men det er bare ikke helt det samme… Hun skal også have et par fine ballerinaer og der er der heldigvis masser at vælge imellem. Men de kan altså ikke erstatte de bløde, lune morgenfutter ;)

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Mille torsdag 3. november 2011 at 22:39

  Mmm ja jeg er også ret vild med lammeuldsfutter og oplevede også lige størrelsesproblem på Shepards Kamik, som hun havde sidste vinter (ligner EMU).
  Men så fandt jeg de filtede sutsko fra Glerups i 100% uld med skindsål og de er ret lækre på de kølige morgener – så lækre at jeg har skrevet et par på min ønskeseddel til jul.

 • Reply Mette torsdag 3. november 2011 at 22:47

  Jeg synes også at de er rigtig lækre! Men jeg tænker bare, om de mon sidder ordenligt fast på en lille spinkel fod? Og så er det min erfaring (eller måske nærmere Farmors erfaring…) de sålerne bliver slidt ret glatte når de bliver brugt og det kan godt gå hen og blive lidt farligt herhjemme, for vi har trapper…

 • Reply Mille torsdag 3. november 2011 at 23:02

  Det var faktisk også min første tanke, men det var først da farmoderen sponsorerede et par til brug i børnehaven, at jeg tænkte på om de blev for glatte efter længere tids brug.

  Så jeg købte latexlim, som man netop bruger til at skridsikre såler og jeg blandede lidt sølvglimmer i og skrev hendes navn med en pensel. Det blev ret fint og hun godtog dem med det samme;) Du kender jo 3-årige;)

 • Reply Marie fredag 4. november 2011 at 08:57

  Hvad med disse: http://www.tinyzone.dk/product.asp?product=3333 ? Kunne de måske bruges?

 • Reply Annchen fredag 4. november 2011 at 09:14

  Jeg har også været på jagt..:)
  K er i str. 27 og har et par sølvhjemmesko/ballerinaer til børnehaven – og der er det rigeligt varmt.. Men jeg ville også gerne ha’ et par lækre vinterfutter – og gerne lammeskindsfutter – til hende og mig.. Men jeg aner ikke hvor jeg skal lede..;) SYnes nemlig sjældent jeg finder nogen, der går til str.27..
  Følger med og tjekker ud hvad du har fundet;)
  KH Anne

 • Reply Mette fredag 4. november 2011 at 09:21

  Mille – Sikke en god ide! Ja, det kan da kun være et hit hos en 3-årig :)

  Marie – Tak for linket! Lige præcis dem har jeg faktisk også haft kig på. Men billederne var bare for små til at jeg kunne bruge dem i collagen ;) Har du erfaring med om de sidder godt fast på foden?

  Anne – Ja, det er da lidt underligt at der er sådan et “hul” i størrelserne. Jeg synes at der har været så mange fine at vælge imellem ind til nu….

 • Reply Julie fredag 4. november 2011 at 10:09

  http://www.skindladen.com/
  De er dog uden spændemulighed, men synes de sidder fint fast på foden :)
  Julie

 • Reply Mille fredag 4. november 2011 at 11:48

  De har Shepards Kamik her fra str 24:)

  http://www.ordrupsko.dk/product.asp?product=1041

 • Reply Mette fredag 4. november 2011 at 15:26

  Julie – Tak for link :) Det var også et rigtig godt bud. Måske skulle vi prøve dem. De ser i hvert fald lækre og bløde ud :)

  Mille – Fantastisk! Så er der alligevel et par muligheder :)

 • Reply Kathrine fredag 4. november 2011 at 19:00

  Var lige inde og shoppe på smaahjerter.dk og de har tilbud på de sofie schnoor sko du viser.

  Held og lykke med hjemmesko jagten. Herhjemme har vi brugt en formue på hjemmesko i jagten på nye til elias.
  Han nægter at gå med andre end hans udtrådte fuzzies med traktorer på…. Ville nu ønske han ville godkende lidt uld;)

  God week-end

  Kh
  Kathrine

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.