Ikke kategoriseret

Mor-og-barn badekåber

onsdag 23. november 2011

Jeg har længe haft kig på det her fine tilbud på abonnement på RUM, som er et af mine ynglingmagasiner. Der følger en rigtig lækker badekåbe fra Karmameju med og sådan en kan man da ikke leve uden, når der venter barsel forude. Da jeg så at Karmameju nu også laver badekåberne i børnestørrelser var jeg helt solgt! Sådan et par matchende badekåber kunne jeg godt se os to trisse rundt i de mørke weekendmorgener herhjemme :)

Måske kan du også lide disse

2 kommentarer

  • Reply Miss Maybe onsdag 23. november 2011 at 15:12

    Gør det! Jeg har haft sådan en skøn badekåbe det sidste års tid, og jeg elsker den. Alle pengene værd, uden tvivl!

  • Reply Mette torsdag 24. november 2011 at 08:49

    Jeg er også sikker på, at den er alle pengene værd! Og så er vi jo tilmed to som kan få glæde af magasinerne herhjemme ;)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.