Ikke kategoriseret

Str. 23

søndag 12. december 2010

Så blev det søndag og tid til at finde en vinder af sengetøjet fra Anker Living. Og det tal som har været mest i mit hoved her i weekenden har været (str.) 23. For Carla og jeg har været på jagt efter nye støvler, da hun fryser og ikke har plads til en sok i “de gamle”. Altså de støvler som jeg brugte en masse krudt på at udvælge for bare få måneder siden (se selv her og her). Men tanken om små kolde fusser er jo ganske er ubærlig, så vi har tilbragt lørdag OG søndag formiddag (+ lidt tid på nettet) med støvleresearch og -prøvning, og er nu opgraderede med nye Kamikstøvler (som skulle kunne holde fødderne varme helt ned til minus 32(!) grader – så kan Norge bare komme an i januar!), + thermorsåler og tynde skisokker til “de gamle støvler”.

Og SÅ tilbage til vinderen! Altså nr. 23, ik ;) Jeg er nemlig rigtig glad for at kunne tælle mig frem til, at babysengetøjet skal hjem til Ludvig og familien, som netop venter en lillebror eller -søster. Tillykke med det Ida! Mailer du mig din adresse?

Måske kan du også lide disse

3 kommentarer

  • Reply Annette søndag 12. december 2010 at 19:15

    Æv at Carla ikke skal bruge str. 31 i støvler :-), men tillykke til nummer 23. Det er da nogle dejlig støvler du har købt og lækre når Carla tøffer ud med Lene i dagplejen. Forsat dejlig dag.

  • Reply Ludvig og familie søndag 12. december 2010 at 19:46

    HURRA! Hvor fantastisk at opdage man har vundet noget. Skøn adventsgave at få. Tak :-)
    Mail på vej til dig.

  • Reply Tina tirsdag 14. december 2010 at 09:15

    Vi har i nogle år haft Kamik støvler – og det er ganske rigtigt at de skal kunne holde fødderne varme til minus grader MEN der er lige en dum detalje de er ikke vandtætte – så altså perfekte støvler så længe sneen ligger smuk hvid, men så snart det begynder at tø er de ikke meget værd.
    Vi er så begyndt at bruge Sorel støvler, det er klart det bedste vi har haft.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.