Haveliv Jul

Julerier

torsdag 24. november 2011

Jeg har taget lidt forskud på julerierne. Det ligner ellers ikke mig. Måske er det fordi at 1. advent falder i november, måske er det fordi at vi skal til krybbespil i kirken med børnehaven i morgen eller måske er det fordi, at sutten skal hænges på juletræet i weekenden. I hvert fald har jeg planer om at give den julegas i år! Carla er blevet så stor, at det rent faktisk er hyggeligt at julehygge sammen med hende. Jeg glæder mig til at vi skal se Nissebanden på Grønland sammen. Min absolut ynglings-julekalender! Jeg gør mit allerbedste for at nyde den sidste tid, hvor vi bare er os tre og der efterhånden er kommet meget mere ro på.

Altanen har fået en hurtig oprydning og jule-makeover og vi har bagt pebernødder til at Farmor og Farfar kommer med hjem efter krybbespillet i morgen.

Jeg håber at altanen også snart får et lag frost eller sne. Som her og her  :)

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Ida torsdag 24. november 2011 at 20:11

  Jeg er også klar til at give den fuld julegas, men synes bare det kniber med tiden! En eller anden adventsløsning skal jeg dog have fundet på inden søndag.

 • Reply Trine Lykke torsdag 24. november 2011 at 21:40

  Hvor ser det hyggeligt ud, vældig meget stemning i det første billed!

 • Reply Mette fredag 25. november 2011 at 09:46

  Ida – Ja, jeg skal også have styr på en adventskrans. Traditionen tro plejer den dog sjældent at være klar til 1. advent ;) Jeg havde engang sådan et fint stort mussel-wannabe fad, som lige kunne fyldes med grødris, evt. lidt guldglimmer + fire hvide bloklys og så var det dét! Men “nogen” kom til at smadre det…

  Trine – Tak :) Jeg synes også at det har gjort en stor forskel. 15 min godt givet ud :)

 • Reply Michelle fredag 25. november 2011 at 10:40

  Hyggelige varme billeder.

  Jeg plejer aldrig at være i julestemning inden 1. december, men i år er det alligevel kommet snigene. Jeg glæder mig til at lave adventskrans, og har fundet diverse nips frem.

 • Reply Anette Andersen fredag 25. november 2011 at 22:51

  Det ser rigtigt rigtigt hyggeligt ud :-) Der er noget særligt over at pynte op udenfor :-)

 • Reply sundmums lørdag 26. november 2011 at 10:20

  Uuuh, ja, jul-jul-jul! Den “tidlige” 1. søndag i advent har også fået mig i et tidligt julehumør – så den skal have masser af julegas, som du siger!
  Hvor det lyder det som en dejlig og hyggelig weekend.
  Og ja – Nissebanden på Grønland bliver for fedt!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.