Ikke kategoriseret

Fine masker

tirsdag 15. november 2011

For noget tid siden faldt jeg for de her fine masker i H&M. Carla er ret glad for at lege med masker og jeg synes, at de her er super flotte med glimmer og “pels”. Når de ikke er i brug, pynter de rigtig fint på værelset sammen med hendes samling af perlekæder. Først da Carla havde fået dem, kom jeg i tanke om, at de også ville have været fine til kalendergaver. Måske kan I bruge ideen??

Bonus-information: Da vi ikke slipper udenom at iføre os en af maskerne i ny og næ herhjemme, har jeg opdaget at de også er ret fine som pandebånd/hårpynt. Så jeg tror oven i købet, at vi har vores nytårshatte i hus! Win-win ;)

Måske kan du også lide disse

8 kommentarer

 • Reply sine tirsdag 15. november 2011 at 21:49

  guud, hvor er de cool : ) eftersom Kung Fu Panda 2 er en af film favoritterne herhjemme lige nu, tror jeg godt at jeg kan snige en maske eller to med hjem til drengene.

  Det er i øvrigt super sejt det du har gang i, både på bloggen og med bladene, hvordan får du dog tid til alt det :) !! Kh sine

 • Reply Æstetik tirsdag 15. november 2011 at 21:55

  Jeg har allerede købt dem som nisse-gave, og kan næsten ikke vente til de skal pakkes op :)
  Mange hilsner Pernille

 • Reply Maria tirsdag 15. november 2011 at 22:01

  Har også allerede købt til kalendergaverne ;) de er nemlig super fine :)

 • Reply Mette tirsdag 15. november 2011 at 22:09

  1000 tak, Sine. Jamen, jeg er blevet afhængig! Er stoppet med at sove og overvejer at sælge vores sofa eller bytte den for en større skærm ;) I søndags kunne man se mig stå 2 timer tidligere op end resten af familien, for at sidde og nørde med collager. Det er jo ganske skræmmende! (Men okay, det var måske mest fordi, at en storforkølet Carla lå og moslede rundt i hovedet på mig og gjorde det umuligt at sove…)

  Pernille – Hehe, det kan jeg godt forstå :)

  Maria – Ja, de er! Jeg må på udkig efter andre kalendergaver…

 • Reply Christina tirsdag 15. november 2011 at 22:17

  God ide – tak for tippet. Herhjemme vil “vi” gerne lege “klæd-ud”, og så er de jo perfekte!

 • Reply Pernille onsdag 16. november 2011 at 09:14

  Tak for tippet – ser rigtig fine ud. Jeg kan specielt godt lide, at de også kan pynter, når de ikke er i brug. Tror både storebror og lillesøster vil kunne have glæde af dem. Turen går til H&M!

 • Reply Mette onsdag 16. november 2011 at 22:08

  Christina – Dejligt når man er enige om, hvad man godt kan lide at lave, ikke ;)

  Pernille – Selv tak :)

 • Reply Julie Graff fredag 18. november 2011 at 12:51

  Ja, for “Søren da” de er fine både til leg og pynt :)
  Tak for tippet og god weekend.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.