Ikke kategoriseret

H&M – All for Children

søndag 2. oktober 2011

Okay, I slipper (alligevel) ikke for mere børnetøj! Lisbeth har nemlig tippet om, at H&M har lavet den fineste børnekollektion, All for Children, hvor 25 % af salgsprisen via Unicef bliver doneret til at beskytte børns rettigheder i Bangladesh og bidrager til at sikre adgang til skolegang. Jeg har ikke set tøjet i butikkerne endnu, men at dømme fra webshoppen, er der ret mange fine ting imellem, både til drengene og pigerne. Muse-ballerinaerne er tilmed i ægte læder, hvilket vist er lidt usædvanligt for H&M og de to drengestrik er i 50% uld og 50% cashmere. 

Måske kan du også lide disse

2 kommentarer

  • Reply Anne-kaffekande søndag 2. oktober 2011 at 09:49

    Uha, jeg så tøjet i Odense- Vestergade i fredags, det er helt vildt sødt.. Og formålet er jo skønt. Desværre går størrelserne kun op til 128, så mine piger er for store, desuden har de begge helt deres egen ide om hvad de vil gå med, og det skal helst være sejt, så de ville nok ikke have påskønnet mine indkøb – men sødt ser det ud :-)

  • Reply Hanne søndag 2. oktober 2011 at 12:54

    Så mye fint det var her. Må innrømme at jeg gikk rett inn på HM sine nettsider og bestilte noen skjønne klær til dattera mi;)Mange av delene var allerede utsolgt så takk for tips:)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.