mad Sweets

Choko-chok!

søndag 9. oktober 2011

Efter at Carla havde været ved lægen i fredags, ønskede hun sig en Karius og Baktus-bog og at vi skulle bage tre(!) chokolademuffins, fordi dukke-Marie havde fødselsdag :) Jeg syntes at det var fine sygedagsaktiviteter og ikke mindst en fin undskyldning for at prøve Emilys meget fristende chocolate-cupcakes.
Vi læste Karius og Baktus igen og igen og senere bagte og pyntede vi (eller det blev mest mig som bagte og pyntede, Carla var stadig ret medtaget). Men da kagerne blev serveret ville Carla ikke havde nogen, for hun ville ikke have sukker! Vi undlod at fortælle hende, at jordbæryoghurten (som undtagelsesvist var blev købt ind for at sikre, at hun fik spist lidt trods sygdom) også indeholder en pæn sjat sukker ;) Karius og Baktus-skræmmeeffekten varede dog ikke længere end til idag, hvor hun gerne ville smage en af kagerne.
Det er første gang at jeg forsøger mig med cupcakes med icing. Jeg synes at resultatet blev helt okay og selv en chocoholich som mig, fik min chokolyst stillet så rigeligt.

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Ida søndag 9. oktober 2011 at 16:36

  Mmm… Vi har lige fået citronmåne efter Brdr. Prices opskrift, det var nu heller ikke dårligt!

 • Reply Anne søndag 9. oktober 2011 at 17:25

  Åhh det ser lækkert ud. Hvor blev jeg lige super lækkersulten. Ihh altså.. Kage.. Men så er det jo ganske heldigt at ovnen slet ikke virker. Det giver sig selv!

  Kh

 • Reply Malene søndag 9. oktober 2011 at 17:50

  Uhm, det ser lækkert ud.

 • Reply Marina søndag 9. oktober 2011 at 18:25

  De ser lækre ud. De fine tallerkener er også skønne, jeg blev selv fristet og blev nød til at eje et par stykker.

  Jeg håber snart hun bliver rask igen.

 • Reply Mille søndag 9. oktober 2011 at 19:08

  Mums dem ku jeg godt lige spise;)

 • Reply by myr søndag 9. oktober 2011 at 19:11

  MÅMS hvor ser de gode ud….:-)

 • Reply Christina søndag 9. oktober 2011 at 20:15

  uhm.. Jeg håber på snarlig bedring til Carla!

 • Reply Ann-Christine mandag 10. oktober 2011 at 11:29

  Mmmm. de ser lækre ud. Vi har også lige haft cupcakes bagning i weekenden, skøn eftermiddagshyggeaktivitet. Jeg overvejede chokolade, men det endte med bananmufins. Næste gang skal det vist være chokolade, er jeg sikker på.
  Jeg håber at Carla snart er på toppen igen.

 • Reply Mette mandag 10. oktober 2011 at 19:21

  Tak for søde og lækkersultne kommentarer. Kagerne var meget gode, men altså også pænt choko-tunge.
  Carla er endelig frisk igen og har kunne komme i børnehave i dag :)

 • Reply guldlog mandag 17. oktober 2011 at 20:46

  Uhm, hvor ser de lækre ud!! Sikke en fin blog og sikke nogle super fantastiske opskrifter og lign;-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.