Ikke kategoriseret

Vinterjakke fra Mini Rodini

fredag 23. september 2011

Vi har været rigtig glade for Carlas parka fra Mini Rodini, som hun fik i foråret. Og når jeg skriver “vi”,  så mener jeg både mig, Carla OG far :) Faktisk endte det med at blive en halvdyr jakke, fordi den resulterede i, at resten af familien også måtte ud at investere i parkaer :)

Nu er det ikke fordi at folk normalt kommenterer på Carlas tøj, men hun har høstet virkelig mange komplimenter og forespørgsler på den jakke når vi har været ude i byen. Og jeg behøvede da heller ikke at overveje mange minutter, da jeg opdagede at den var kommet i en vinterudgave hos Viable. Posten kom med jakken i går morges, lige inden Carla skulle i børnehave og hun tog den i brug med det samme, vældig begejstret over at den var “samme som Fars!” :)

Ps. Den langhårede svensker på billedet er altså ikke Carla, selvom det måske godt kunne ligne lidt ;)

Måske kan du også lide disse

14 kommentarer

 • Reply Mille fredag 23. september 2011 at 09:35

  Den er også bare rigtig fed;)
  Kan Carla godt passe str. 104/110? Det lyder liidt stort til en 3-årig, så jeg vil bare lige høre inden jeg bestiller, da det ikke er lykkedes mig at finde den på Østerbro endnu:)

 • Reply Mette fredag 23. september 2011 at 09:43

  Jeg var også lidt i tvivl med størrelsen, fordi den hun havde i forvejen er en str. 92/98 og den passer hende rigtig fint nu. Men jeg har købt den nye i str. 104/110 og hun kan sagtens bruge den nu, selvom at den selvfølgelig er lidt til den store side. Et nummer mindre tror jeg, at hun vil vokse ud af i løbet af vinteren og jeg tænker at foret sikkert også fylder lidt mere i vinterjakken.

 • Reply Annchen fredag 23. september 2011 at 09:52

  De er så lækre!!
  Vi har endnu ikke fundet vinterjakken.. Kan du give lidt størrelsesguide..?:)
  Er den tænkt som børnehavejakke? Er lidt i tvivl om jeg skal investere praktisk eller ‘pænt’..;)
  KH Anne – som elsker Carlas stil..;) (eller er det mon morens:)

 • Reply Mette fredag 23. september 2011 at 10:19

  Hej Anne

  Tak, det er skam Carlas helt egen stil ;)
  Carla er lidt lille af sin alder og bruger str. 92-98 (for nyligt måtte hun helt ned i en str. 86 i en cowboynederdel fra H&M). En 92/98 ville sikkert sidde pænest på hende nu, men jeg tvivler på, at hun ville kunne passe den hele vinteren.
  Jeg har købt den til “all-round brug”. De er jo super praktiske! Men mon ikke at de alligevel så småt skal til at i flyverdragter i børnehaven om en måneds tid?

 • Reply Annchen fredag 23. september 2011 at 10:39

  ;) Hun har go’ stil..
  Karoline er ret lang (især i overkroppen – øv at de arver de falske ting fra deres mor;) så tror det skal være 104/110 – hun er vist også en smule ældre end Carla ik’..?!
  Tænker også at flyverdragten snart skal over og hænge, så det kunne klares på den måde.. Det er nok alligevel sjældent, at de i BH kan klare sig med jakke henover vinteren…
  Tak for svar og hjælp..;)
  KH

 • Reply Laura fredag 23. september 2011 at 11:12

  Åhh Mette. Nu må afsted igen. Du tipper jo de farligste tip. Vi købte den gule til Ella i foråret og har været rigtig glad (omend den er lidt sart). Men men: 2 flyverdragter, jakke, 2 par støvler + 2 regnsæt = Bliver der også noget til mor? Sweets og god weekend til jer alle

 • Reply Månestrålens mamasita fredag 23. september 2011 at 12:27

  Hej Mette, er det en rigtig vinterjkke, eller sådan mest til overgangen? Har den nemlig også i sommer model og elsker den. Men vil ikke købe hvis den ikke er varm nok …

  Kh Vibeke

 • Reply Maiken fredag 23. september 2011 at 19:54

  Tror da Carla skal være stylist fra Ingrid så hun kan drømme om lækre parkaer i stedet for pink blomstrede arve kjoler. ;)

  Den er super fed. Sommerjakken var rigtig flot, men den her er da mindst lige så fed. Drømmer faktisk også lidt om en parka lige nu. Hvilken farve valgte du til Carla?

  Kan nok ikke helt forsvare at købe en vinterjakke til Ingrid, da hun glimrende passer den fra sidste år som i øvrigt også er rigtig fin. Øv. ;)

 • Reply Mette lørdag 24. september 2011 at 11:36

  Laura – Ja, jeg tipper farlige, (lidt tarvelige,) men gode tips :) Og ja, bliver der noget til mor? Og far, for den sags skyld?? Men der er da også en del som I skal have dobbelt på af. Har I fået familieforøgelse?

  Vibeke – Jeg er faktisk lidt i tvivl om den vil være varm nok til en rigtig kold vinter. Jeg vil sige, at den er sådan lidt en mellemting mellem en overgangs- og vinterjakke. Den er ikke så tyk og kraftig (bævernylonagtig), som de Mini a Ture anorakker som Carla har haft de sidste vintre. Men jeg regner med, at vi til vinter mest kommer til at bruge den til ture i klapvognen, bilen, gåture i byen osv. og ellers til børnehavejakke inden vi skal have flyverdragten i brug og her tror jeg at den er varm nok. Ikke mindst med en god strik under :)

  Maiken – Det kan vi sagtens finde ud af ;) Carla har fået en blå jakke som på billedet.
  Jeg synes nu at det er rart, at der begynder at være ting som de kan genbruges fra tidligere år. Men ja, det er ikke så let at forsvare at købe nyt. Til gengæld kan man bedre forsvare at købe god kvalitet ;)

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk lørdag 24. september 2011 at 21:41

  Æv at den ikke er varm nok som vinterjakke – jeg havde faktisk overvejet at købe den samt skibukserne til Trutten i stedet for en flyverdragt – men det går nok ikke så…

 • Reply Mette søndag 25. september 2011 at 13:19

  Uh Lisbeth, jeg synes altså at det er svært at vurdere. Du skal næsten prøve at have fingrene i det selv… Vi erstattede flyverdragt med skisæt sidste vinter, men i år, hvor hun er startet i børnehave, tror jeg at det er nemmere for hende med flyverdragt (især lynlåsen ;).

 • Reply Laura mandag 26. september 2011 at 12:13

  haha – nej ikke flere børn, bare en 3årig, der er kommet i børnehave og dermed i udflytter 2 ud af 6 uger. Sweets

 • Reply Anonymous onsdag 23. november 2011 at 18:49

  Hej.. Sikke en fin jakke.. Er det den samme som i har? Eller er jeres parka fra et andet mærke?

 • Reply Anonymous onsdag 23. november 2011 at 18:49

  Hov mvh Mette :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.