Ikke kategoriseret

Designtrade

lørdag 11. januar 2014

BobnoonBobnoon1oyoyFinsdottierFinsdottier1

Sidder i toget på vej hjem fra en rigtig rar sviptur til Kbh. Jeg har nydt at ose rundt og blive inspireret på Designtrade messen i Bella Centeret, og ikke mindst besøg hos min gode veninde med snak til langt ud på natten, læggen store planer og sove til midt på formiddagen.

Nu nyder jeg egotid bag computeren. Normalt flyver jeg når jeg skal til København (det er så nemt fra Aalborg), men denne gang var jeg lidt sent ude med at booke billetter, så hjemturen blev i tog, og man skal jo heller ikke undervurdere godt 4 timer i ro og mag ;). Der er i hvert fald god tid til at få redigeret billeder, så I er hermed advaret om messespam de kommende dage :)

Billederne her er fra Bob Noon, OYOY og Finnsdottir flotte stande.

God weekend!

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.