mad Shakes og smoothies

Juice

torsdag 4. august 2011

Vi har holdt sommerferie og det endte med, at bloggen også fik lidt ferie. Men nu går den ikke længere! Vi må på den igen, – bloggen og jeg ;) Carla er startet i børnehave og hverdagen begynder at indfinde sig.

Jeg har fået en juicer af mine forældre. Testede den med en gulerod/rød grapefrugt/ingefær/æble. Den er go´, -både juicen og maskinen! Den klarede selv gulerødderne uden det mindste besvær. Glæder mig til at afprøve mange flere kombinationer. Og ikke mindst til, at vi kan hente masser af friske æbler i vores forældres haver :)

Måske kan du også lide disse

3 kommentarer

 • Reply Majken fredag 5. august 2011 at 06:28

  MUMS! Sikke en vitaminbombe…

 • Reply Helle - Prinsessebo fredag 5. august 2011 at 20:16

  Uhm…vi eeeelsker også vores juicer :o)

 • Reply Mette lørdag 6. august 2011 at 20:08

  Majken – Ja, instant helse ;)

  Helle – Jeg er også allerede meget glad for vores. Vi er efterhånden ved at have fyldt godt op i køkkenet, men jeg tror gerne at jeg ofrer blenderens plads på køkkenbordet til fordel til juiceren :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.