Ikke kategoriseret

MILK

torsdag 16. juni 2011

Kender I børnetøjet MILK? MILK er et dansk børentøjsmærke (str. 2 – 12 år) som udelukkende sælges via deres egen webshop og homeparties.
Jeg kender kun tøjet fra det jeg har set på webshoppen, men jeg synes at de har rigtig mange fine og funky styles og jeg har siddet og sukket over et par af deres kjoler og toppe flere gange i løbet af foråret, dog uden at have fået gjort mere ved det… Men idag har MILK sat hele kollektionen ned med 70% og siden at priserne i forvejen er ret overkommelige, er der rigtig mange gode kup at gøre. Så jeg har været inde at shoppe lidt til Carla, så hun kan blive klar til den højsommer vi stadig venter på og til børnehavestart efter ferien.

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Annchen torsdag 16. juni 2011 at 10:59

  Vi købte lidt til Karoline, da kollektionen kom ud..:) Synes også der er en del fint.. Måske man liiiige skulle lure igen;)
  Nyd dagen..

 • Reply Julie torsdag 16. juni 2011 at 11:00

  Jeg har også været på udsalg derinde idag ;0)
  Har købt ved dem før.
  Det er så drengetøj jeg har købt og ulempen ved det er at det kun kan vaskes ved 30 grader.
  Noget af det har jeg vasket ved 40 og det krøb så det blev for småt. Det var bukser, bluser skete der ikke noget med. Jeg har denne gang bestilt et nr. større for en sikkerhds skyld.

 • Reply Majken torsdag 16. juni 2011 at 11:15

  Jeg har også lige fyldt den virituelle kurv med sager, men opdagede så også at PompDelux også har 70% :-)

  Julie – MILK er vist begyndt at forkrympe deres tøj, så det ikke krymper i vask!

 • Reply Fru Thornholm torsdag 16. juni 2011 at 11:17

  Tak for tip – jeg har også lige været en tur forbi shoppen :-)

 • Reply Line torsdag 16. juni 2011 at 11:21

  Jep, jeg har også været der :-) Det er jo helt vildt så meget tøj man får for næsten ingen penge derinde under udsalget!

 • Reply bare WUNDERBAR torsdag 16. juni 2011 at 12:06

  Det er vildt vildt fint.. jeg havde også et indlæg med milk tilbage omkring feb marts, det er bare så go kvalitet, fed stil og til rigtigt billige penge, så det kan absolut anbefales.. :)

 • Reply Christina torsdag 16. juni 2011 at 18:25

  Det er rigtig lækkert. Desværre købte jeg det lidt for småt til Selma, så de fleste af “underdelene” vi har købt her i foråret har strammet lidt. Men det er altså ikke pga. krymp – jeg havde bare ikke opdaget at hun var gået en størrelse op!

 • Reply Christina torsdag 16. juni 2011 at 20:44

  Milk er så lækkert. Sejt og god kvalitet. Grinte lidt, da jeg så dit billede i min oversigt.. prøv at se det indlæg jeg næsten lige har postet, haha.

 • Reply Maiken torsdag 16. juni 2011 at 22:43

  Hmm. Der ledte du mig i fordærv! ;)

 • Reply Mette fredag 17. juni 2011 at 09:27

  Hej piger! Tak for god info om MILK tøjet. Jeg er spændt på om jeg har valgt de rigtige størrelser til Carla, for jeg endte også med en ret fyldt indkøbskurv… Men med de priser var det bare som om, at det blev ved med at koste det samme, selvom man fyldte mere og mere i kurven ;)

  Og undkyld til dem, som jeg ledte i fordærv ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.