Ikke kategoriseret

Av, min arm!

tirsdag 12. oktober 2010

Vi har tilbragt eftermiddagen på skadestuen. Carla er kommet galt afsted med armen i dagplejen. De er hårde ved hinanden, sådan en lille flok 2+ tumlinger. Armen viste sig, at være gået lidt af led, men lægen satte den uden problemer på plads igen. Røgten af albuen så fint ud, men her til aften bruger hun stadig ikke armen, holder sig ved hånden og siger at den gør ondt. (Nogen læger derude, som kan berolige os med, at det er helt normalt, at hun ømmer sig over hånden, når det var albuen der var gået af led??)
Åhr, hvor så vores, ellers så tapre, lille pige forpint ud, da vi kom og hentede hende og hun sad der i dynen ved dagplejemor og holdte på sin hånd. Avs, mit mor-hjerte! Ventetiden på skadeskuen var selvfølgelig lang og blev tilbragt i et venteværelse med en lidt for snaksagelig fulderrik. Øv, hvor væmmeligt når man sidder dér, sårbar med sin lille skadede mus og ikke bare kan gå sin vej.
Nå, men ingen billeder idag. Kun et lille piv.

Måske kan du også lide disse

18 kommentarer

 • Reply Ludvig og familie tirsdag 12. oktober 2010 at 21:40

  Øv bøv. God bedring til Carla :-)

 • Reply Annchen tirsdag 12. oktober 2010 at 21:42

  Årh – det gør helt ondt i hjertet…:(
  Stakkels lille Carla…

  Vi har desværre været der flere gange.. 2 x albue som en læge på skadestuen skulle sætte på plads, 1 x skulder som min fys søs satte på plads og en gang hvor håndleddet gjorde det samme i dp – det klarede dagplejemor ret nemt..

  Men de to gange med albuen… Suk! Så hårdt at se sådan en lille arm bare hænge – og en sød lille trold, der ikke er si selv..

  Ville egentlig bare lige nævne at Karolines arm altså blev taget i brug 10 min efter den var sat på plads – og det var vist normalen – så hvis Carla ikke tager armen i brug ville jeg lige få det tjekket igen.. Uden at skabe panik hos dig selvfølgeligt – børn er jo forskellige..
  God bedring med hende..

  KH Anne

 • Reply Mette tirsdag 12. oktober 2010 at 21:48

  Tak Ida :)

  Anne – Ja, vi har også fået besked på at komme igen, hvis hun ikke begynder at bruge den i løbet af imorgen. (Men ak, orker ikke mere venten på skadestuen :(
  Sikke en masse I har været igennem med med Karoline. Der skal til åbenbart ikke så meget til mens de er så små og bløde ;)

 • Reply Hunch, Camilla Tange Peylecke tirsdag 12. oktober 2010 at 22:14

  av! -og øv!
  håber i alle er ok.
  medfølende smil fra mig.

 • Reply Christina tirsdag 12. oktober 2010 at 22:18

  Øv for Carla. Så må I måske i stedet have jer en mor-datter-hyggedag i morgen med pleje af arm/hånd.. “god bedring” til hende..

 • Reply Louise tirsdag 12. oktober 2010 at 22:20

  Medfølelse … :-(

 • Reply Mette tirsdag 12. oktober 2010 at 22:28

  Tak for jeres medfølelse :)

  Christina – Ja, vi må hygge, må vi ;) Men jeg synes godt nok at de løber op, de hyggedage her i vinterhalvåret. Dagplejemor var syg i sidste uge, Carla i går og nu holder dagplejemor ferie i næste uge. Godt at vi er gode til det dér hygge og at vi har søde ivrige bedsteforældre :)

 • Reply Tenna onsdag 13. oktober 2010 at 07:20

  Stakkels stakkels Carla… Håber det går bedre med armen?

 • Reply Jeannet onsdag 13. oktober 2010 at 07:31

  Avav for den arme arm.
  Det er bare aldrig sjovt at se sine kære have ondt. Håber hun bliver frisk hurtigt igen
  Min ældste søn brækkede armen men de troede ikke på ham på skadestuen for han græd jo ikke, sagde de til os, da vi havde siddet der det meste af en halv dag. Men for en sikkerheds skyld måtte hellere tage et røgtent billede af armen. Og så var den såmen brækket. Avav
  God bedring

 • Reply Ann-Christine onsdag 13. oktober 2010 at 07:55

  Nårh, stakkels lille pige, håber hun har det bedre i dag og er begyndt at bruge armen igen.

  God bedring

 • Reply Vevika onsdag 13. oktober 2010 at 08:38

  Uha, jeg frygter den der opringning. Forhåbentlig har armen det allerede meget bedre i dag.

 • Reply Maiken onsdag 13. oktober 2010 at 09:04

  Åh, det lille pus! Jeg håber armen er blevet bedre og hun så småt er begyndt at tage den i brug.

  Og det gør nemlig ondt helt ind i mor-hjertet når de små pus har det skidt. Faktisk stikker det også helt ind i mit hjerte af medfølelse når jeg læser dit indlæg.

  God bedring! Kram Maiken

 • Reply janet onsdag 13. oktober 2010 at 13:02

  Hei.

  Sad med Jokke på skadestuen torsdag aften, pga. finger gået af led, men da der var 3-4 timers ventetid, var det ok at vi kørte hjem og ventede og så kom igen 22.30, så det var faktisk ret fint..Men på den lille time vi sad der, kom der 2 døde fra et trafik uheld og en politiet med en tyv der var løbet igennem en butiksrude, det er grove løjer for en dreng på 7…(Som også kommenterede, at der da godt kunne komme en mor og holde tyven i hånden, som skulle sys)….

  Jeg ville også få kigget på Carlas arm, for der kan godt være lidt væske, men hun skulle da helst bruge den…Rigtig god bedring til den lille snut…

 • Reply Louise onsdag 13. oktober 2010 at 13:18

  Av for pokker da! Stakkels lille pige. Det er altså det værste at se sit lille pus forpint af smerter
  Håber hun har det bedre i dag, og er begyndt at kunne bruge armen igen?

  God bedring!

  Kh Louise

 • Reply Li onsdag 13. oktober 2010 at 19:33

  Øv hvor synd for Carla (og forældrene!)
  Vil lige sige at det er helt normalt, såhvidt jeg ved (er dog ikke helt læge endnu) at hun armen er øm.
  I skal naturligvis havde det chekket hvis det ikke går over, men du burde ikke være nervøs. Hvis den ikke sidder helt rigtigt nu sætter de den ordentligt på plads næste gang.
  Er sikker på det hele bliver fint med den arm – men det er ikke sjovt mens det varer.
  Min lille dreng røg ind i radiatoren for et års tid siden, og fik en ordentlig flænge i panden – og jeg gik helt i panik (på trods mit valg af studie!) – så det er ikke sjovt at være forældre til et såret lille barn…

  God bedring!

 • Reply Folie onsdag 13. oktober 2010 at 20:12

  Hej Mette, læser normalt ikke din blog, men det gør min hustru med stor glæde….. Vedr. din datter kan albuen sagtens være øm efter den er sat på plads (bevirker hun holder den i ro). Vedr. hånden bør den principielt ikke være øm pga albuen, men hun kan jo have stødt den samtidig. Der er 2 muligheder; en forstuvning eller et brud. Børn kan være vanskelige at bedømme og jeg synes du skal kontakte lægen/ skadestuen igen hvis det ikke bedres spontant. Håber alt er meget bedre i morgen….
  mvh Uno (Prakt læge)

 • Reply Maiken torsdag 14. oktober 2010 at 07:32

  Går det bedre med Carla?

  Kram Maiken

 • Reply Mette torsdag 14. oktober 2010 at 12:23

  Tak for alle jeres søde, søde kommentarer! Og tænk, svar fra en læge! Jeg er helt overvældet og beæret :) Tusind tak Uno!
  Vi havde en tid til Carla hos lægen igår eftermiddags, men så synes vi alligevel at hun begyndte at bruge hånden en smule, så jeg styrede mit “pylre-gen” og vi besluttede os for at set det an en dag endnu. Nu har vi været ved lægen her i formiddag, som sendte os videre til røntgen på skadestuen og der er heldigvis ikke noget brækket i hånden. Men det er mulig at den er forstuvet. Jeg ville så gerne svare jeg allesammen, men jeg har en frygtelig masse arbejde der skal indhentes mens Carla sover, så i første omgang bliver det bare en up-date ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.