Ikke kategoriseret

1. advent

søndag 28. november 2010

Carla, Moster og jeg har tilbragt formiddagen med en kælketur i skoven (Nis har tavlt, travlt med arbejde – jeg glæder mig til snart at kunne vise jer med hvad). Carla kender området udenad, for hun er der nærmest dagligt med sin dagplejemor, så hun vidste liige hvor vi kunne finde små grankogler :)

Jeg ved godt, at jeg har spamet bloggen med altanbilleder siden der kom frost, men I skal altså også lige se den her “snelygte”. Er den ikke hyggelig?

Tak for alle jeres gode forslag til kalendergaver. Nu hænger jeg jo lidt på den med at føre de der overraskelser ud i livet. (Vi ender jo med, at komme til at mæske os i julebag, pyh!) Nis må hjælpe til med kreative ideer, det er jo trods alt hans familietradition ;) Han fortalte mig iøvrigt lige en ny overraskelse fra hans barndom idag: Familiebad i skolens omklædningsrum, da der var sprunget et vandrør hjemme i badeværelset. Ha, mulighederne er jo uendelige ;)

Måske kan du også lide disse

3 kommentarer

 • Reply Malene søndag 28. november 2010 at 23:14

  Lækre billeder af ægte hygge ser det ud til :)

 • Reply sine mandag 29. november 2010 at 09:50

  Hej Mette, jeg elsker Carlas hue, hvor er den fra?
  Kh sine

 • Reply Mette mandag 29. november 2010 at 20:56

  Malene – Tak :) Ja, det var helt perfekt adventshygge :)

  Sine – Ja, den er også rigtig god, synes jeg. Den slutter ret godt til, er foret med velour og går dejligt langt ned på ryggen og brystet. Den er er Huttilihut og jeg har købt den hos OlgasOlderbørn.dk.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.