En lille bid sommer

DSC_9224DSC_9193 Strand-sand IMG_8903

Efter en travl og foruroligende efterårsagtig juli måned, fik vi i weekenden endelig chancen for at få en lille bid sommer i sommerhus ved stranden. Det har været så dejligt med legende og badende kusiner, baby-fætter-nusseri, sand mellem tæerne, grillhygge og is på havnen, for søndag aften at køre hjem med sovende børn på bagsædet, kløende myggestik og lidt for røde skuldre. Det føltes som rigtig sommerferie. Og det var ærligt talt lidt svært, at vende tilbage til hverdagen og virkeligheden i morges.

Ecotton-blødt-økologisk-børnehåndklæde Ecotton-økologisk-baby-badelagen

Vi fik også mulighed for at afprøve og fotografere et af de nye badelagner, som vi lige har fået på Lille lykke. Det er økologiske oversized babybadelagner med hætte, som kan følge barnet fra nyfødt og i mange år frem. Det er 1 x 1 meter og rigelig stort til Carla (når helt ned til jorden bagpå, når hun har det på).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *