Kalendergave – Marbushka spil

Sikke en smuk dag det har været i dag. Vi har nydt udsigten til puddersne og høj sol indefra, da begge pigerne og deres far har været sløje. Mens Vigga tog sig en lur, hyggede Carla og jeg os med et spil (og et par julesmåkager :). Spillet har vi fået foræret af økoshoppen HelseMarie, som er eneste danske forhandler af Marbushkaspillene. Spillene er skabt af et ungarnske ægtepar og er håndmalede og udført i naturlige, økologiske materialer og er fairtrade og hele molevitten :)
Jeg har fået lov til at udlodde et spil efter eget valg til en af jer. For at være med i lodtrækningen skal I blot kigge ind forbi HelseMarie og skrive i kommentarfeltet hvilket af spillene I ønsker jer, og også gerne hvem I vil spille spillet sammen med :) Jeg trækker en vinder allerede onsdag aften.
Jeg vil på det varmeste anbefale spillene. Jeg fik lov selv at vælge ét til Carla, men jeg kunne slet ikke bestemme mig, så jeg endte med at lægge to ekstra i kurven. Jeg valgte brætspillet Fuglefangeren + et vendespil og et puslespil. Vi har haft alle tre spil i brug flere gange og jeg er meget begejstret for dem. Illustrationerne og ikke mindst æskerne er så smukke og stemningsfulde. Jeg kan rigtig godt lide den lidt melankolske stemning i malerierne og den østeuropæiske stil fornægter sig ikke. Jeg føler mig i hvert fald lidt hensat til Prag og Budapest :)
Carla er også rigtig glad for spillene. Hun har klæbehjerne og vi lidt en ide om, at hun måske har lidt fotografisk hukommelse, for hun er en haj til puslespil og vi har ikke den fjerneste chance mod hende i vendespil! Da jeg spurgte hende, hvad hun syntes om spillene, var hendes svar, at det var nogle flotte æsker og det er jeg meget enig med hende i. Især de små høje æsker synes jeg er bedårende og jeg glæder mig over at have dem stående fremme i reolen. I det hele taget er jeg bare glad for æstetisk legetøj i naturlige materialer. Derfor er jeg rigtig glad for at være blevet introduceret for Marbushkaspillene og for at kunne vise dem videre til jer :)
Comments
40 Responses to “Kalendergave – Marbushka spil”
 1. Camilla B. siger:

  Perfekt til en hyggestund med min datter på 6 år. Hun har altid været glad for spil og jeg tror, jeg ville vælge Fuglefangeren. Har ikke set disse spil før og kan godt lide idéen om et eventyrligt univers.

 2. Malene siger:

  Øj, den gider man da godt have til at stå fremme :)

 3. Anonymous siger:

  Jeg ville rigtig gerne spille Fuglefangeren med min niece ;)
  Julehilsen Helle Dreier
  hd (snabela)moove.dk

 4. Mette siger:

  Så ville vi gerne prøve Fuglefangeren. Mettehelbo@gmail.com
  Kh. Mette

 5. Sofie siger:

  Øj, vi gad godt prøve Stjerne eventyret :)

 6. Malene siger:

  Nøøj, hvor er de smukke de spil – har lige været inde hos HelseMarie og kigge. Sådan et spil vil helt sikkert bringe stor glæde hjemme hos os, hvor spil pt er i høj kurs. Mallekaalund@gmail.com

 7. Katja Astrup siger:

  Stjerne eventyret ser fantastisk ud :0) Kender godt den med at tabe for vildt i vendespil ;0)
  Mvh. Katjaastrup@hotmail.com

 8. Maj-Britt siger:

  Jeg ville også vælge brætspillet Fuglefangeren. Og jeg tror det lige er noget for min 5 årig søn:)

  Maj-Britt

 9. Anonymous siger:

  Fuglefangeren vil garanteret være et hit hos min 5 årige datter, som elsker spil, prinsesser og eventyr. Skøn med inspiration til nye spil.
  mvh. Pia (pian75@hotmail.com)

 10. Kira Trust siger:

  Hvor er det bare yndigt! Det må jeg kigge nærmere på ;-)

 11. Mette siger:

  Hold nu op så fine… Den forsvundne halskæde ville jeg gerne give til min mands tvillinge niecer på fem år. Tror de vil elske det. Mange jule-hilsner

 12. Anonymous siger:

  wow det ville vores børn fætter blive vildt glad for at vinde
  <3 Deler med glæde i den søde Juletid med håbet om at vinde <3
  Jane Tvede
  Jane@team-tvede.eu

 13. Anonymous siger:

  Stjerneventyret eller vendespillet med dyr
  Kh Pernille
  Pernilleudesen@hotmail.com

 14. Anonymous siger:

  Sikke nogle fine spil. Den forsvundne halskæde ville vække jubel hos vores 4 årige datter. Glædelig jul.
  Mvh Louise, louiseloen@hotmail.com

 15. Anonymous siger:

  Stjerneeventyret og det vil jeg spille med min datter som snart bliver 4 år:-)
  lenefc@gmail.com

 16. Cecilie siger:

  Hvor er det svært at vælge. Virkelig smukke spil. Tror jeg ville vælge den forsvundne halskæde. Den ville min datter på fire elske.

 17. Anonymous siger:

  hejsa…jeg ville da vælge det utrolige smukke vendespil som jeg ville spille med min dejlige nevø og min lille babydatter på kigge beundrende på indtil hun er stor nok:-)
  Julehilsner
  Linda B
  lindaxzx@hotmail.com

 18. Maria siger:

  Hej, jeg ville da rigtig gerne have vendespillet liggende hos mig! Jeg ville spille det med min yngre søster indtil min dejlige søn blev stor nok til at være med.
  Mange hilsner,
  Maria

 19. Anonymous siger:

  Det var da et helt vidunderligt univers – eventyrligt og æstetisk.
  Hvor er det dejligt at nogen har lyst til at lave noget af sådan en kvalitet til børn. Vi ville nok vælge eventyrspillet – men det hele frister!
  Spillet er til vores treårige – og mon ikke vores lillesøster som vi venter på, også kan få glæde af spillet en gang..

  Kh Heidi

 20. Anonymous siger:

  Wauw, smukke spil.
  Jeg ville elske at spille “Den Forsvundne Halskæde” med min 3-årige Agnes.

  Julehilsner Nina

  nina@nobelius.dk

 21. Anonymous siger:

  Så fine spill:) jeg deltar gjerne hvis det er ok å delta fra Norge.
  Da velger jeg vendespillet med dyreportretter.
  Jeg og barna spiller mye spill sammen, så det hadde vært koselig å vinne et nytt spill.

  Marie Elise
  Hvitlykke@gmail.com

 22. Annchen siger:

  Ej hvor er de smukke..! Ville meget gerne være den heldige at vinde Fuglefangeren..:)
  Kh Anne

 23. Anonymous siger:

  Lige i min smag. Jeg ville vægle vendespillet med menneskene og glæde mig til at min datter bliver stor nok. :)
  Marie Louise / louibub@yahoo.dk

 24. Østfronten siger:

  Øj, de er fine. Jeg ville elske at spille Stjerneeventyret med Niece og med Bean når hun bliver stor nok.

 25. tina siger:

  De er fine allesammen, men Albert kunne bruge et vendespil, så det håber jeg at vinde:-))
  Tina
  mildemoster@gmail.com

 26. Maria siger:

  De ser super fine ud de spil, har ikke hørt om dem før. Tror mine unger ville synes rigtig godt om stjerneeventyret ;)

 27. Ida S. Rolle siger:

  Jeg vil gerne vinde “Den forsvundne halskæde”
  Det tror jeg, at min lille datter ville nyde at spille :-)

  Ida / idas_83@yahoo.dk

 28. Anonymous siger:

  En super gave til min aya for at give sutten til ‘julemanden’:-)
  Det vendespil er lige noget for en pige på 3
  d.polat@yahoo.dk
  Glædelig jul
  D

 29. Anne og Co siger:

  Helt utrolig smukke spil. Jeg vil gerne vinde Fuglefangeren. Jeg vil spille med min yngst datter, der lever i en eventyrverden.

 30. Julie siger:

  Min Robyn på tre år er den vildeste spillefugl, og jeg tror, Stjerne Eventyret er lige hende.

 31. Anonymous siger:

  Meget æstetiske spil – hvor er de fortryllende.
  Jeg vil elske at spille stjerneeventyret med mine tvillinger på 4 år.

  Tak for en fin blog. (seerupmette@gmail.com)

 32. Anonymous siger:

  Mine to rollinger på 3 og 4 ville elske at spille Stjerne Eventyret med sine forældre . Tak for en fin blog

  Bedste hilsener
  Maria

 33. Camilla siger:

  Så smukke, så smukke! Min datter Mille på 3 år ville elske alle spillene, er jeg sikker på… men hvis mor skal vælge, må det blive brætspillet med Stjerne Eventyr (-: Puslespillet hus er også meget smukt.
  Glædelig jul fra
  Camilla

 34. Anonymous siger:

  Stjerne Eventyret ser helt fantastisk ud! Det ville min pige på 3,5 år med sikkerhed blive glad for. Hilsen maria.kofoed@gmail.com

 35. Agnete siger:

  Min datter bliver 5 i februar, så jeg ville vælge Fuglefangeren, men jeg ville gerne have dem allesammen, for hvor er de allesammen fine. Jeg tror jeg vil købe et af puslespillene til hende i julegave.

 36. Jane siger:

  Hvor er de da smukke! Jeg ville gerne spille vendespillet med dyreportrætter med min lille datter hen over julen…
  KH Jane

 37. Ketty siger:

  det søde vende spil med dyr til vores lille niece <3

  glædelig jul til dig og dine kære

  ketty_petersen@hotmail.com

 38. barefordi siger:

  Hvor er de skønne! Ville elske at spille Stjerneeventyret med min dejlige søn <3

 39. Anonymous siger:

  Det der Fuglefangeren ser rigtigt spændende ud – det vil jeg gerne vinde til min søn :-)
  Kh Rikke – rrmontanus [@] hotmail [dot] com

 40. Hvor er de fine – dem kan jeg godt forstå, at du er begejstret for.
  Jeg vil gerne vinde vendespillet med dyreportrætter til min dreng.

Leave A Comment