Ikke kategoriseret

Dagens spørgsmål

søndag 11. november 2012


Carla: Moar, skulle vi ikke lege, at jeg var 10 år og jeg havde fået lov til at tage til festival alene?

Mor: ???!! (Øh, hvad?!) Festival?! Arj, det tror jeg ikke at jeg synes, Carla…

Carla: Arj, mor – jeg bestemmer altså selv!

Bare lige for at sætte tingene lidt i perspektiv på en søndag, hvor jeg igen er gået for sent i seng og Vigga har indledt en ny rytme der hedder go´morgen kl. 5.30. Og hun maver sig rundt i imponerende fart og rejser sig op af alting, så vi må være i hælene af hende konstant. Og tiden flyver fra os, på trods af at vi egentlig ingenting skal nå. Og Vigga er pylret (og træt?) og kun sover powernaps på max 20 minutter. Jeg tror lige at jeg sætter mig ind og tilslutter mig Carlas prinsesse-LEGO-leg inden Vigga vågner igen og inden Carla stikker af på festival.

God søndag!

Se evt. prinsessebrylluppet på min nye Instaprofil CarlasCafe.

Måske kan du også lide disse

8 kommentarer

 • Reply Sofie søndag 11. november 2012 at 17:38

  Haha, årh hvor er hun dog sød! :)

  Jeg vil straks finde dig på Instagram; prinsessebrullyp må man ikke gå glip af. <3

  • Reply Mette søndag 11. november 2012 at 22:32

   Hehe, ja prinsessebryllupperne skal man jo helst have med ;) Billederne afsløre vist, at vores blev et lidt rodet et af slagsen. Hele LEGO samling var hældt ud på gulvet :)

 • Reply ffluwer søndag 11. november 2012 at 19:47

  Sådan nogle guldord. :-)

  • Reply Mette søndag 11. november 2012 at 22:33

   Ja, gid at jeg var bedre til at få dem allesammen skrevet ned.

 • Reply familiendanmark.bloggersdelight.dk søndag 11. november 2012 at 20:24

  Hi hi hi, hvor er det sjovt sagt! Meeen, så er jeg alligevel mere tryg ved, at min søn pt. kun leger, at han arbejder hos Hjem-Is eller for Postmand Per :-)

  • Reply Mette søndag 11. november 2012 at 22:34

   Ja, det kan bare ikke blive vildt nok for Carla. Til min evige bekymring ;/ Hjem-is og Postmand Per ville jeg bedre kunne forene mig med :)

 • Reply Inger Marie mandag 12. november 2012 at 22:23

  Viggas korte lure og tumlen rundt i hjemmet lyder præcis som vores Molly for tiden! Det går så hurtigt, og hun har buler og blå mærker over alt, lille stakkel. Mon ikke de korte lure skyldes, at der sker så meget udviklingsmæssigt i deres små liv lige nu…? Det håber jeg i hvert fald, for 15-20 minutter er jo knap tid nok til at lave en kop kaffe!

  • Reply Mette onsdag 14. november 2012 at 22:50

   Stakkels Molly :( Jeg skal virkelig også være over Vigga hele tiden, for at der ikke sker ulykker. Jeg husker ret tydeligt fra Carlas babytid at den her periode er hård, for man er bare på konstant og den manglende sammenhængende søvn begynder for alvor at kunne mærkes – piv ;)

   Men jo, jeg tror helt sikkert at du har ret i at den urolige søvn skyldes et udviklingsspring. Hendes lille krop er som programmeret til at ville frem og op at stå, så hun har svært ved at finde ro, også når hun sover. Heldigvis har det været bedre de sidste par dage. Det skyldes nok også at der er lidt mere ro herhjemme i hverdagene ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.