Ikke kategoriseret

Pynt (og kjoler, nederdele og glimmer!)

torsdag 13. september 2012

I sidste uge kom posten med den her fine, fine kæde, som jeg har været heldig at vinde i en giwe away på Inger Maries blog Finurlig. Hvis I ikke allerede kender bloggen, vil jeg gerne anbefale et kig derind, for der er så rart og fyldt med stemning og fine ting. Og så er Inger Marie mor til pigerne Frida Viola og Molly på omtrent samme alder som Carla og Vigga, hvilket bare gør det endnu mere hyggeligt for mig at følge med hos dem :)

Inger Marie har I øvrigt også en lejlighed til salg på Amager og selv om at man måske ikke lige er på udkig efter ny lejlighed, så er annoncen bestemt et kig værd, for de bor usædvanligt fint og meget inspirerende.

Posten kommer også forbi med andre rare sager hos os i de her dage, for jeg er så småt begyndt at “proviantere” lidt til efteråret og vinteren. Kæden har jeg fotograferet på mit seneste køb til mig selv. En cardigan fra COS som jeg er blevet så glad for, at jeg har lyst til at købe en ekstra. Kender I det? I stedet må jeg nok hellere nøjes med at anbefale den til andre cardi-holics herinde :)

Den fine sweatkjole er fra Soft Gallery og fundet hos Lille Figaro og strømpebukserne er fra Norlie.
“Bukser er bare ikke noget for mig. Kun kjoler og nederdele og glimmer!” proklamerede Carla i weekenden, så jeg må nok bare indstille mig på at det er sådan det er lige nu :)

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Kira Trust fredag 14. september 2012 at 11:15

  Dejlige sager! Cardi’en er jeg også helt vild med, så den må jeg nok have ;-)

  • Reply Mette fredag 14. september 2012 at 20:59

   Jeg vil i hvert fald gerne anbefale den. Jeg har nærmest ikke haft min af siden jeg pakkede den op :)

 • Reply Inger Marie fredag 14. september 2012 at 13:11

  Mette – hvor er du sød :) Tak skal du have – og god weekend.

  • Reply Mette fredag 14. september 2012 at 21:00

   Det var så lidt :)

 • Reply Line Rasmussen fredag 14. september 2012 at 16:47

  Jeg for ind i COS for at gramse, men den var selvfølgelig udsolgt. Nu er jeg fristet til at tage chancen og bestille den online :)

  • Reply Mette fredag 14. september 2012 at 21:06

   Øv. Jeg tog selv chancen og købte den online og jeg blev kun positivt overrasket :) Den er rigtig lækker blød og har et afslappet og lidt rå snit. Kan kun anbefale den :)

 • Reply Annchen fredag 14. september 2012 at 19:21

  Ej sikke en lækker kæde!! Må ind og lure..;)
  Og ja suk den cardi….
  Hvor er Carla sød… Jeg har jo min “jeg elsker bukser og blå”-pige – favoritterne er rent faktisk et par blå Hummel bukser…!!!! Suk.. Jeg forsøger stille og ihærdigt med nederdele, kjoler og en smule glimmer for at vænne hende til det;)

  • Reply Mette fredag 14. september 2012 at 21:13

   Ja, du må ind og lure, Anne. Jeg er ret sikker på at du også vil kunne lide Inger Maries “univers”.
   Og ja, det er sjovt som de har deres præferencer de små tøser :)

 • Reply Ida fredag 14. september 2012 at 21:48

  Jeg har også lige bestilt en bunke fra Cos. Fri fragt over 100 euro, så jeg skulle egentlig bare snige mig over det beløb, og så endte jeg pludselig på 176. Ups ;)

 • Reply Mette fredag 14. september 2012 at 22:11

  Haha, det var jeg faktisk ikke klar over at der var ;) Men jeg mener faktisk kun at fragten er ca. 35 kr og at der er gratis returfragt. Og så er der vist noget med at deres priser generelt er en lille smule lavere online end i butikkerne. Men derfor måtte de da alligevel gerne åbne en butik i Aa, ikke??

  Jeg var iøvrigt også meget fristet at den grå bluse du har købt med den fine detalje på ærmerne. Men jeg begrænsede mig (så godt jeg kunne ;).

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.