Udsalgstips og barselsslapperier

pyjamas COS // heldragt Norlie // sengesæt HAY
boots EMU // pude Aymara // lampe &Tradition

Jeg er blevet spurgt om tips til online udsalg og der er da helt sikkert et udsalg eller to som er værd at dele :) Jeg har haft et halvfærdigt udkast til denne barsels-collage liggende i et stykke tid og i mellemtiden er et par af tingene kommet på udsalg, så det må være oplagt at kombinere de to ting nu.

Jeg drømmer om lange, stille formiddage i nattøj når jeg skal på barsel til februar. Desværre ikke noget, som jeg var særlig god til at prioritere under min barsel med Carla, og jeg gør mig nu heller ingen forventninger om at der bliver mindre at se til denne gang ;) Alligevel vil jeg prøve at gøre en indsats for at prioritere lidt ego-tid og uforstyrret mor-og-baby symbiose så godt jeg kan. Gerne i den her ammevenlige pyjamas, som har stået på min ønskeseddel og som nu er at finde på udsalg hos COS. Norlie starter udsalg  i deres egen webshop den. 4. januar, hvor alt bliver sat ned med 40%.

Sengesættet har jeg desværre ikke set på udsalg. Vi har foræret det til mine forældre i julegave og jeg ville ønske at det var til os selv. Det er lækkert, så hvis nogen ser det på udsalg, må I endelige sige til ;) Aymara pyden er fra deres kommende forårskollektion og er derfor heller ikke at finde på udsalg, men hvor er den altså bare fin! Den hyggelige lille Milk lampe fik vi til jul sidste år, så den er allerede klar i soveværelset, hvor den bliver helt perfekt til dæmpet belysning når baby skal ammes og skiftes om natten.

Ellers er der også fristende udsalg hos Malene Birger og Designers Remix, hvor der er gode køb at gøre, hvis man er på udkig efter stribede kjoler, lækkert strik eller en lun parka :)

5 thoughts on “Udsalgstips og barselsslapperier

 • Reply Reena Rai torsdag 29. december 2011 at 18:59

  Those boots look so cosy!

 • Reply Bakgaard & Co. torsdag 29. december 2011 at 20:55

  Du har ikke fundet støvlerne på tilbud? Jeg har jo købt et par til pixi, par:) Hvordan er de i størrelsen? Og er det denne model du har? Sikke mange spørgsmål….

 • Reply Lise C torsdag 29. december 2011 at 21:41

  FINE ting!!!
  Hvordan laver du collager(hvis man må være så fræk at spørge :))

 • Reply Tenna torsdag 29. december 2011 at 21:47

  Vi har fået sengetøjet i julegave, nøj det virker lækkert.

 • Reply Mette torsdag 29. december 2011 at 23:37

  Reena Rai – They sure are!

  Bakgaard & Co – Nej, desværre ikke. Ja, det er den her model jeg har (bare i army). Jeg vil mene at de er til den lille side i størrelserne. Jeg bruger normalt str. 38 (enkelte gange 39) og kunne vist godt have brugt en 39 i stedet for 38 i dem her…

  Lise C – Tak :) Jeg laver collagerne i photoshop og indesign.

  Tenna – Heldige jer :) Jeg har også testet det hos en veninde og det er virkelig lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *