Ikke kategoriseret

Kærestegaver

torsdag 24. november 2011
lampe Örsjö // cashmere cardi COS // sokker COS // hørebøffer AiAiAi
taske Ally Capellino // halsedisse COS // iPad sleeve FERM
Hvis nogen er begyndt at tænke på julegaver til kæresten/manden eller andre mænd i jeres liv, har jeg et par forslag her. Måske lidt tarveligt, når N nu kigger med på bloggen, men jeg kan alligevel ikke lade være med at vise ham, når jeg finder noget spændende, så han kender allerede alle “ideerne”.
Vi har en fælles ting for lamper. N er ret nørdet omkring lamper og har altid ideer til designs liggende, så det er slet ikke utænkeligt, at der en dag også kommer lamper på by BLANK. Jeg har det lidt med lamper i indretningen, som mange har det med sko i et outfit. De kan virkelig løfte stilen og hvis man investerer i gode lamper, har man glæde af dem hver eneste dag i rigtig mange år. 
Nå men, de her fede loftslamper fra Örsjö ønsker både jeg og N os (altså bare én… eller to måske ;) til over vores arbejdsbord. Så de kunne sagtens være et fælles ønske eller måske en gave til hinanden. Jeg synes at det er ret funky med en bordlampe, der kommer ned fra loftet og samtidig sparer den jo plads på bordet. Helt perfekt til vores arbejdsbord i stuen! 
Cashmere-cardien har rå læderlapper på albuerne. Og den gode gamle klassiker, sokker, er selvfølgelig også på “listen”. Tasken har jeg vist før. Intet mindre end en familie all-rounder, der kan bruges både til arbejde, fritid og som lækker pusletakse til både mor og far ;)
Halsedissen (som de altså hedder herhjemme) synes jeg også er rigtig cool, ikke mindst hvis den kombineres med de lækre hørebøffer. “Husets iPad” tilhører egentlig N (selvom Carla og jeg måske af og til glemmer det) og jeg er sikker på at han ville blive glad for et lækkert sleeve til den ;) 

Måske kan du også lide disse

3 kommentarer

 • Reply Michelle torsdag 24. november 2011 at 09:55

  Jeg skulle lige til at brokke mig over din collage indtil jeg fik læst hele teksten, for den taske har jeg kigget på men til mig selv, og ikke manden i husstanden ;)

  Fine sager alle sammen. Lampen har jeg ikke set før, men jeg er sikker på at den slår et flot grafisk “streg” over et hvert skrivebord!

 • Reply Månestrålens mamasita torsdag 24. november 2011 at 12:14

  Tak for tippet med hørebøfferne, det er lige sådan nogle jeg leder eftertiden manden.

  Fede lamper, kan lige se dem overset skrivebord ja :)

  Kh Vibeke

 • Reply Mette fredag 25. november 2011 at 09:55

  Michelle – Den taske går nemlig til alle. Jeg ønsker mig den også selv ;)

  Vibeke – Selv tak :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.