Casual grå

Bl_d_strik_og_sneakers
strikkjole COS // underkjole Rosemunde // Sneakers Ash // pude  Fnubbu // clutch Yvonne Koné // neglelak Essie Chinchilly

Skinner det mon igennem at jeg har glædet mig ret meget til at kunne dele graviditetsshopping herinde og har et par collager på lager, som jeg ikke kan vente med at vise ;)
Denne strikkjole havde jeg også udset mig inden jeg tog til Kbh og den viste sig at være endnu finere i virkeligheden. Den er super hyggelig og blød (lambswool, cashmere mm), har masser af vidde og sving forneden på den casual og chick måde, og må kunne rumme selv den største gravide mave. Min ikke-gravide veninde faldt også for den, men måtte pænt vente da jeg snuppede den sidste i “vores størrelse”. Jeg er allerede blevet så glad for den, at det er lige før at jeg overvejer den sennepsfarvede også ;). Den strikkede cashmere-pude er (desværre) langt over mit budget, men ih hvor ser den fin og lækker ud!

3 thoughts on “Casual grå

 • Reply Malene fredag 4. november 2011 at 16:20

  Jeg ejer kun neglelakker i sommer pang-farver, så jeg er ret forgabt i den der Chinchilly.

 • Reply Mettes Mad m.m. lørdag 5. november 2011 at 19:29

  Hej
  Jeg har prøvet din lækre opskrift på canelloni og det blev super lækkert.
  Må jeg have lov til at linke til dit indlæg via min blog?
  Mvh. Mette

 • Reply Mette søndag 6. november 2011 at 20:40

  Malene – Den er altså også rigtig fin :)

  Mette – Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften :) Selvfølgelig må du linke til mig. Det er du altid velkommen til :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *