Børnetøj Graviditet & baby

Babyfavoritter AW14

søndag 7. september 2014

Baby faves

sengetøj Nofred // babyhue FUB // babycardigan FUB // babyvanter FUB // babybukser Gro // ammepude Cam Cam // stofble Cam Cam // babyfutter Petit Nord

Der er kommet så mange lækre nyheder på Lille lykke og jeg tænkte, at jeg ville vise nogle af mine favoritter frem her. Cam Cam’s nye kollektion har været super populær, – og med god grund. De økologiske stofbleer er kommet i fire fine nye farver. Ammepuderne er nu med Fossflakes inderpuder, som jeg kun kan anbefale. Jeg brugte selv en Fossflake ammepude til Vigga og jeg var super glad for den. (Eller rettere er, for jeg bruger den stadig dagligt. Nu ligger den bare på min seng, hvor jeg bruger den som nakkepude når jeg læser i sengen).

Fra FUB er der kommet nye bløde uldlækkerier. Mine all time favorit babybukser fra Gro er kommet i to nye farver, støvet rosa og washed black. Vigga har fået et par i hver farve, og jeg kan allerede nu se, at det kommer til at gå som det har gjort de sidste år, -det er de to par bukser der bliver brugt på skift hele tiden. Tjek også bodyerne og heldragterne fra Gro ud. De er fine :)

Og så har vi også fået mine favorit babyfutter på shoppen. De er fra Petit Nord, og er dem som vi har brugt til begge vores piger. De har lammeuldsål i bunden, og så bliver de rent faktisk siddende på de små fødder. Vi har fået dem i fem forskellige farver på shoppen.

Følg evt. med på instagram @lillelykkedk, hvor jeg opdaterer flittigt med nyheder på shoppen.

 

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Anne mandag 8. september 2014 at 09:34

  Simpelthen så utrolig fine ting, Mette,
  Du frister altså, det bliver farligt at kende kønnet denne gang ;)

  • Reply Mette mandag 8. september 2014 at 10:09

   Ha ha, ja det bliver farligt Anne ;)

 • Reply Rikke mandag 8. september 2014 at 10:06

  Super smukke ting! Men fås de fine bukser fra Gro kun op til str 86? Min datter er desværre str 92.

  • Reply Mette mandag 8. september 2014 at 10:14

   Nej, de fåes også i børnestørrelser, men i første omgang har jeg kun bestilt dem i babystørrelserne. Men det kan godt være, at jeg skal se om jeg kan nå at få dem hjem op til str. 6 år også :) De koster dog 100 kr mere fra str. 92 og op.

   • Reply Rikke mandag 8. september 2014 at 10:31

    De er i hvert fald super fine, også til større børn synes jeg :-)

    • Reply Mette mandag 8. september 2014 at 10:39

     Ja, det er de helt sikkert! :) Men hvad tænker du om prisen? De koster 450 kr. fra str. 92 og op.

     • Rikke mandag 8. september 2014 at 13:41

      Tjah. Det er selvfølgelig mange penge. Men hvis de er så gode som du skriver ( og har blogget om længe ;-)) så er de da alle pengene værd. Og hvis ribben forneden er lidt stram i det og ikke falder ud over foden, kan man måske gå en størrelse op i starten, så de kan bruges lidt længere?

 • Reply Ida mandag 8. september 2014 at 16:03

  Din begejstring har smittet af på os, for vi er også ret pjattede med Gro bukserne! De nye farver lyder virkelig skønne.

  • Reply Mette mandag 8. september 2014 at 23:17

   Ja, de er gode, ikke Ida? :) Og jeg kan ikke engang lade jer arve Viggas, for vi slider dem op i løbet af en sæson. Dejligt når det en sjælden gang sker med tøj. Så ved man, at det har været et godt købt :)

 • Reply Mille onsdag 10. september 2014 at 09:55

  Mmm lækre sager:) vi havde egentlig besluttet for et par år siden, at vi ikke skulle have flere, så alt udstyr er solgt = rigtig meget babyshopping;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.