Rum til børn

IKEA + ArtRebels

mandag 3. februar 2014

Opbevaring-børneværelseopbevaringsutter med navnBørneværelseIkeaartrebelslyserødbil

Jeg var et smut i IKEA i lørdags, i håb om at var mere tilbage fra IKEA + ArtRebels BRÅKIG 2014 kollektionen. Jeg har længe været på udkig efter et fint gulvtæppe og et lille bord til pigernes værelse og endelig fandt jeg præcis hvad jeg havde i tankerne. Jeg er vild med den rosa og citrongule farvekombination, og bakkebordet passer, med sit træstel, så fint ind sammen med Carlas hjemmebyggede seng og bogkasserne på værelset.

Bordet er allerede taget godt imod. Carla og Vigga leger meget cafe for tiden. De stiller op med borde og stole og dækker op til alle dukkerne. Nu behøver de ikke længere at hente vores natborde ind på værelset :)

Opbevaringskasserne er også fra IKEA + ArtRebels kollektionen. De er dejlig rummelige og virker robuste.

Bare lige for en god ordens skyld, så ja, – jeg har ryddet lidt op på værelse og pigerne var ikke hjemme da jeg tog billederne ;) Normalt ser der ikke sådan ud ret længe af gangen :)

Tjek evt. resten af kollektionen her. Jeg skulle styre mig lidt, for ikke også at hamstre skamler og puder ;)

 

Måske kan du også lide disse

12 kommentarer

 • Reply Sidsel mandag 3. februar 2014 at 18:32

  Dine piger har simpelthen det fineste værelse :)

  • Reply Mette tirsdag 4. februar 2014 at 11:36

   Tak Sidsel :) Jeg er også ved at være rigtig glad for det derinde. Synes at tæppet har givet meget og samler det hele. Udfordringen er opbevaring af legetøj og tøj og udklædningskjoler, når der bor to tøser på samme værelse ;)

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk mandag 3. februar 2014 at 20:29

  Hvor er det dog fint på værelset Mette – jeg vil meget gerne se flere detaljer, hvis du har lyst til at vise det frem :)

  • Reply Mette tirsdag 4. februar 2014 at 11:39

   Tak Lisbeth :) Jeg har vist lidt mere derinde fra i tidligere indlæg (se evt. under interiør og design – Rum til børn). Jeg har et par sidste ting, som jeg gerne vil have gjort derinde og når det (engang) er klaret, kan jeg nok slet ikke lade være med at vise lidt frem igen ;)

 • Reply Pernille tirsdag 4. februar 2014 at 13:08

  Virkeligt fint værelse! Meget delikat. Jeg ville sådan ønske jeg havde fået fingrene i nogle af æskerne.. Ikea burde have lavet nogle flere ;-)

  • Reply Mette onsdag 5. februar 2014 at 08:01

   Ja, det burde de ;) Jeg har efterfølgende også tænkt, at jeg skulle have købt dobbelt op af dem. Man kan jo aldrig få for meget opbevaring og tænkt nu hvis de skulle gå i stykker…

 • Reply Christina onsdag 5. februar 2014 at 10:49

  Fine ting og et meget fint værelse.

 • Reply Anita fredag 7. februar 2014 at 11:11

  Fine ting du har fået fat i, og hvor passer det bare fint ind i pigernes værelse.

 • Reply Anne lørdag 8. februar 2014 at 21:10

  Hvor er det et fint værelse! Jeg vil høre dig ad, hvor den blå hylde er fra?

  • Reply Mette mandag 10. februar 2014 at 21:12

   Tak :) Hylden og hyldeknægtene er faktisk også fra IKEA. Hylden har bare fået en gang grå-blå maling ;)

 • Reply Line mandag 30. marts 2015 at 08:25

  Hvis du bliver træt af det lyserøde tæppe må du endelig sige til:)

 • Reply Pernille torsdag 30. november 2017 at 19:44

  Fint værelse ?
  Hvor er den sorte stol fra?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.