Graviditet & baby

Cam Cam

torsdag 6. februar 2014

CamCam CamCamstofbleer økologiske-stofbleer

Jeg har lige et par enkelte ting, som jeg gerne vil dele med jer fra CIFF kids og så har jeg jo også et lille hængeparti med “skiferie-rapportagen”.

Cam Cam er super lækre tekstiler til baby. Bløde, økologiske stofbleer i de fineste pastelfarver, nydeligt sengetøj med japanskinspirerede geometriske mønstre, og ikke mindst pæne(!) ammepuder (mon ikke der er andre end mig, der undrer sig over, at det ellers stort set ikke findes på markedet?!). Jeg havde kig på stofbleerne tilbage da jeg ventede Vigga, men på en eller anden måde kom jeg fra dem igen og det kan jeg altså godt ærger mig lidt over nu. (Er det for sent at supplere lidt op? ;)

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Ditte fredag 7. februar 2014 at 23:39

  Hej!
  Undskyld jeg skriver på dette indlæg – men har før spurgt til jeres fine børnebænk: Har du farvekoden på den? Den er lige i øjet :-)
  God weekend og tak for en skøn blog
  Ditte

  • Reply Mette mandag 10. februar 2014 at 21:17

   Hej Ditte

   Du skal da ikke undskylde :) Normalt er jeg ikke god til at gemme og huske farvekoder, men jeg mente at have fået spørgsmålet i et tidligere indlæg (bare til hylden, som er malet med samme farve). Og farven hedder vist noget a la Redish Grey og er fra Sadolin Farveland.

   • Reply Ditte fredag 14. februar 2014 at 22:48

    Tak – den vil jeg prøve at få fat på :-)

 • Reply Tine lørdag 8. februar 2014 at 21:17

  Cam Cam laver SÅ pæne ting. Jeg er ret forelsket i det fine Fleur de Lis sengetøj til min Fleur, men kender du det, at man allerede har brugt rigeligt med penge, og derfor ikke kan forsvare endnu et køb? ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.