Rum til børn

Børnegarderobe

mandag 23. september 2013

IMG_0072 IMG_0081 IMG_0085

Jeg vil lige vise jer, at vores lille makeover-projekt er kommet op at hænge i Carla og Viggas entre. Sammen med et lille skuffemodul og en slagbænk fra Trævarerfabrikkernes udsalg. Alle tre elementer stammer faktisk tilbage fra Carlas Cafe i lejligheden. De har bare fået en lille opstrammer hen ad vejen ;) Det lille skuffemodul er praktisk til nøgler, babyalarm, små vanter og andet dims, mens slagbænken kan rumme store mængder af striktrøjer, huer og halstørklæder mm.

Huen med sløjfen er tilbage fra da Carla var halvandet år gammel og nu har jeg fundet den frem til Vigga. Jeg elskede den hue og jeg kan huske, at jeg havde et hemmeligt håb om, at vi en dag ville få en anledning til at tage den i brug igen. Det er en af grundene til, at jeg er så nostalgisk omkring at tage tøj fra Carla i brug igen til Vigga. Både fordi tøjet rummer så mange minder, men også fordi, at jeg bliver mindet om, at mit ønske om en lillesøster til Carla er gået i opfyldelse. Så føler jeg mig heldig :)

Måske kan du også lide disse

18 kommentarer

 • Reply Ida mandag 23. september 2013 at 22:50

  Det er et rigtig, rigtig fint bud på en børnegarderobe. Børnevenligt og dog uden at falde udenfor den øvrige indretning.
  Måske det er dig, jeg skal spørge til råds om indretning af babyværelse ;) Et ret stort værelse men forholdsvis få behov, og samtidig gider jeg ikke fylde op med ligegyldigheder… Vi kombiner kaffe og indretningshjælp ;)

  • Reply Mette tirsdag 24. september 2013 at 23:38

   Ja, det lyder som en opgave for mig. Hvornår skal jeg komme? ;)

   • Reply Ida lørdag 28. september 2013 at 12:33

    Du bliver hidkaldt så snart vi er kommet bare lidt på plads i den nye lejlighed :) Der er heller ikke lang tid til min barsel, så jeg bliver ekstra fleksibel.

 • Reply Christina mandag 23. september 2013 at 23:14

  Jeg kan forstå din nostalgi. Jeg har netop gennemgået ALT tøj på loftet. Og sikke mange minder de forskellige dele bringer med sig (men også dejligt, at vi nu ved at vi ikke skal have flere børn, og dermed kan begynde at skille os af med nogle ting).. Vi er heldige er vi!!

  • Reply Mette tirsdag 24. september 2013 at 23:39

   Ja vi er, Christina : )

 • Reply Lise tirsdag 24. september 2013 at 09:10

  Hvor ser det fint ud! Jeg har selv to piger og med alle deres sko og jakker i tillæg til mine og min kærestes ting, så ligner vores entre et mareridt…. Kender også præcis den der følelse man får når man ser lillesøster i noget tøj man tidligere har elsket at se storesøster i – Ja, man føler sig heldig…..og også taknemmelig over, at man ikke har skilt sig af med alt tøjet da storesøster voksede ud af det ;)

  • Reply Mette tirsdag 24. september 2013 at 23:40

   Haha, ja vi har også flere garderobeafdelinger i entren. Plus det løse i bryggerset! ;)

 • Reply Østfronten tirsdag 24. september 2013 at 12:08

  Fint og børnevenligt er det. Vi har tyvstjålet makeover-ideen, så Bean kommer vist også til at få en garderobe i børnehøjde til sine ting. Det var nemlig et rigtig godt råd om at hun kan hjælpe mere til ift. hidsighed. Og lægge på plads/bære ind til bordet er nogle af yndlingsopgaverne :)

  • Reply Mette tirsdag 24. september 2013 at 23:43

   Hvor er det dejligt at høre at I kunne bruge rådet. Det er jeg glad for :)
   Vigga er også rigtig dygtig til selv at tage sine sko af og stille dem pænt på plads. Og jeg aner ikke hvem der har lært hende det. Det er i hvert fald ikke Carla! ;)

 • Reply Mette tirsdag 24. september 2013 at 20:04

  Hvor er det bare sødt! Jeg er helt vild med den slagbænk :-)

  • Reply Mette tirsdag 24. september 2013 at 23:44

   Tak :) Den har vi virkelig også haft rigtig meget fornøjelse af. Den er super praktisk. Også til at sætte Vigga på, når vi skal hjælpe hende i skoene.

 • Reply Maja tirsdag 24. september 2013 at 21:31

  Er det lang tid siden du har købt skuffemodullet? Og har du selv malet den hvid? Kan kun finde den med tre skuffer og i ubehandlet træ.
  PS. Det ser bare super fint ud:-)

  • Reply Mette tirsdag 24. september 2013 at 23:46

   Tak :) Ja, det må efterhånden være en 4-5 år siden at vi har købt den. Men mon ikke de stadig har den. Ellers har Ikea også noget ligende. Ja, vi har selv malet den :)

 • Reply Maja tirsdag 24. september 2013 at 21:31

  Er det lang tid siden du har købt skuffemodullet? Og har du selv malet den hvid? Kan kun finde den med tre skuffer og i ubehandlet træ.
  PS. Det ser bare super fint ud;-)

 • Reply Amanda tirsdag 1. oktober 2013 at 19:44

  Hvor ser det hyggeligt ud!!! Og må jeg lige sige, jeg er vild med navnet Vigga. Det er første gang jeg er stødt på det, men hvor er det kært!

  • Reply Mette torsdag 17. oktober 2013 at 23:48

   Mange tak :) Ja, det er ret kært, ikke ;)

 • Reply Rikke torsdag 31. oktober 2013 at 07:34

  Super fint og inspirerende. Også for os med drengebørn:) Hvor er knagen fra?

 • Reply Ditte onsdag 6. november 2013 at 22:06

  Så fin en farve bænken har fået – hvor er malingen fra og hvad hedder den?
  Mvh en flittig følger :-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.