Forår Haveliv

Haveliv

tirsdag 14. maj 2013

DSC_7727 DSC_7732 DSC_7741 DSC_7752DSC_7704 DSC_7712DSC_7757 DSC_7758 DSC_7770

Det der haveliv, lad mig bare sige det som det er: Vi er vilde med det! Allesammen. I weekenden var vi på haveshopping i Bauhaus (sammen med resten af familien DK), pigerne hjalp mig med at plante hortensia og jordbærplanter i potter og (have-)manden min fik sat hegn rundt langs hækken (så Vigga ikke stikker af). Bøgehækken er langt om længe begyndt at springe ud, der er mælkebøtteblomster i græsplænen og Vigga finder selv gummistøvlerne frem og insisterer på at komme ud og plukke. Min mand viser sig at være bidt af en gal græsslåmaskine og løber en daglig runde med håndskubberen, hvis han kan komme afsted med det.

Vi har store planer for vores lille have og lige nu trækken den faktisk mere, end at komme endelig på plads med indretningen. Så i næste weekend fortsætter vi hvor vi slap. Vi skal bygge plankeværk og højbed og måske plante at par æbletræer og hindbærbuske.

Carla drømmer om at sidde under stjernerne og spise slik på terrassen til sommer (ligesom vi gjorde da vi var i sommerhus sidste sommer) og det gør jeg ærlig talt også nu ;)

Måske kan du også lide disse

17 kommentarer

 • Reply Tine tirsdag 14. maj 2013 at 21:14

  Det gør jeg også! Og fine søde Vigga:-*

  • Reply Mette tirsdag 14. maj 2013 at 21:25

   Jaah, det bliver godt :) Så laver vi bål og rister skumfiduser under stjernerne og I kan sover i telt ;)

   Annas jakke er så fin til Vigga :)

 • Reply Sysleren tirsdag 14. maj 2013 at 21:30

  Jeg er helt med dig på det der haveliv. Vi flyttede i hus sidste år og har nu gang i et større haveprojekt. Indtil videre har vi kun nedlagt ting, men jeg glæder mig så meget på at bruge de næste måneder på at bygge den op igen. Forhåbentlig bliver den rar at være i imens.

  Tak for en reminder om, at vi skal have fundet jumbokridtene frem.

  • Reply Mette onsdag 15. maj 2013 at 21:57

   Åh ja. Jeg kan forestille mig at det er knap så spændende at nedlægge ting, som det er at bygge op. Jeg kan godt forstå at du glæder dig til næste skridt i år :)

 • Reply Cecilie - Makwerk tirsdag 14. maj 2013 at 21:43

  Ååh det ser godt nok også dejligt ud… Er I flyttet sådan helt på landet? Det ser næsten sådan ud.
  Jeg er også blevet totalt bidt af det der have noget. Jeg sår og planter i ét væk, kan slet ikke stoppe igen! Troede slet ikke jeg havde det i mig:-)

  • Reply Mette onsdag 15. maj 2013 at 22:01

   Haha, ja det kan jeg godt se at det kunne se ud til, men helt på landet vil jeg alligevel ikke mene at det er. Vi kan stadig både cykle og gå ind til byen, hvis det skal være ;)

 • Reply Maiken tirsdag 14. maj 2013 at 21:49

  Det er altså også helt fantastisk bare at kunne åbne døren og gå ud! :)

  Dejlige billeder af Vigga i haven. Det ligner næsten en lille Agnes kopi, der også render rundt i MAT og gule røjsere.

  • Reply Mette onsdag 15. maj 2013 at 22:03

   Ja, det er så skønt bare at kunne gå direkte ud. Pigerne nyder det virkelig. Og ja, gummistøvler og en MAT anorak er et super have-kit, som er lige til at hoppe i ;)

 • Reply Manja //manjalytz.com tirsdag 14. maj 2013 at 23:03

  Det ser vel nok skønt ud! Kan godt forstå, I er vilde med havelivet :)

  • Reply Mette onsdag 15. maj 2013 at 22:04

   Tak Manja. Ja, vi nyder det virkelig og glæder os til vores første sommer med have :)

 • Reply Anita onsdag 15. maj 2013 at 09:43

  Haveliv er bare fantastisk! Det under jeg bare alle – især med børn, Karla elsker også at tulle rundt og grave i jorden og plukke mælkebøtter. Vores er en gammel vild have, med gamle frugttræer, det er bare det bedste :)

  • Reply Mette onsdag 15. maj 2013 at 22:06

   Åh, det lyder rigtig dejligt med gamle frugttræer. Vores have er ret ny, så vi skal først i gang med at plante. Til gengæld har vi ikke en hel masse vi skal have ryddet først. Det er nu også meget rart, at det er lige til at gå til :)

 • Reply Maria onsdag 15. maj 2013 at 13:58

  Det er bare så lækkert at kunne gå ud i sin have, lige når det passer en. I år synes jeg at man er endnu mere draget til at gå ud, da vinteren har føltes så lang. Jeg elsker det dog endnu mere, når det bliver varmt nok til bare at gå ud i bare fødder og sidde i græsset;) Og så kan jeg anbefale et par crocs til ungerne når det bliver for lunt til røjsere. Kønne er de ikke altid, men til havebrug er det smart.

  Hun er godt nok skøn din Vigga!

  • Reply Mette onsdag 15. maj 2013 at 22:13

   Ja, nu trænger man bare til at komme ud, ikke? Vi sniger os også i i bare tæer ind i mellem. Det gør godt, selvom det stadig er lidt koldt ;)
   Uha, de crocs… Jeg må være ærlig at sige, at jeg er ikke fan ;) Både Farmor og Mormor har haft købt dem til Carla, men de har på mystisk vis forputtet sig rundt omkring ;) Jeg er mere til Havaianas, når vejret bliver til bare tæer. Måske ikke lige til Vigga i år, men Carla havde sit første par af dem da hun var 2 år og der kunne hun faktisk allerede selv hoppe i dem :)

   Tak for søde ord om Vigga. Vi synes også at hun er ret skøn ;)

 • Reply Anne onsdag 15. maj 2013 at 14:21

  Sikke nogle fantastiske billeder Mette. Fantastisk stemning. Kan slet heller ikke vente til vi (engang, nok først om mange år) får en have at boltre os på!
  Og heldigt for dig med sådan en græsslånings-maskine-mand, for det er nok det værste jeg selv ved. At lå græs!!!

  KH

  • Reply Mette onsdag 15. maj 2013 at 22:15

   Det er altså også virkelig dejligt, Anne :) Og ja, det er vist lidt usædvanligt med sådan en begejstring for at slå græs. Man kan måske også forestille sig at nyhedens interesse kommer til at fortage sig med tiden ;)

 • Reply Inger Marie tirsdag 21. maj 2013 at 22:38

  Hvor er Vigga fin og dygtig! Og havedrømme er nogle af de bedste (og mest langvarige!)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.