Ikke kategoriseret

Vise ord

fredag 7. december 2012

Ord til eftertanke fra Carla til Far på vej ud af døren:

Carla: Hvorfor skal du have nøgler med?

Far: Så jeg kan komme ind på mit arbejde.

Carla: Det er ikke dit arbejde. Det er også de andres arbejde, far.

Jeg ved godt, at hun ikke mener det samme som jeg hører hende sige, men måske alligevel værd at tage til efterretning på en morgen, hvor der muligvis er blevet talt lidt for meget om travlhed, deadlines, indkøb og weekendplaner hen over hovedet på Carla. Vores kloge lille pige :)

God fredag :)

Måske kan du også lide disse

3 kommentarer

 • Reply Øglemor fredag 7. december 2012 at 12:19

  Søde lille store pige. De er klogere, end man nogen gange tror (husker), sådan nogle smållinger :-)

 • Reply Vevika fredag 7. december 2012 at 15:00

  Jeg tilslutter mig Øglemor, og siger kloge lille pige. De, vores små store, forstår meget mere end man nogle gange tanker over.

  Vi er, desværre, begyndt at tale en del engelsk her hjemme. Johannes, han fanger rigtig meget, husker alt og nogle gange kan almindelig voksensnak blive lidt for overvældende for det lille menneske. Og vi taler egentlig bare om dagligdags ting, men som så, åbentbart, kan vælte hans verden.

 • Reply familiendanmark.bloggersdelight.dk lørdag 8. december 2012 at 19:59

  Jeg elsker børnelogik! Min søn (2 år) sagde også forleden, at han arbejder på en stor skole. Da vi spurgte, hvad han laver der, svarede han: “Tæller penge!”. Jeg er lærer og min mand er bankrådgiver :-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.