Ikke kategoriseret

Hands up for friendship

tirsdag 4. september 2012

Endnu et velgørende projekt, som jeg meget gerne vil bakke op om. Det danske børnetøjsmærke Mini a Ture vil nemlig gerne gøre en indsats for, at danske børn har det godt med hinanden og får en god og tryg barndom. Derfor har Mini a Ture indgået et samarbejde med Red barnet og har designet en T-shirt og en taske med sloganet Hands up for Friendship, som er Mini a Tures kampslogan i kampen MOD mobning og FOR et godt sammenhold blandt børn.
T-shirtsene og taskerne kan købes hos Mini a Tures forhandlere landet over og alt overskuddet fra salget går til Red barnets antimobbeprogram Fri for Mobberi. Programmet henvender sig til børn, forældre, pædagoger og lærer, og består af to forskellige kufferter med materiale til henholdsvis børn i børnehavealderen og børn i indskolingen. Materialet er bygget op omkring 4 grundlæggende menneskelige værdier: tolerance, respekt, omsorg og mod. Kufferterne kan købes at børnehaver, skoler og SFOér og med kufferten følger også et instruktørkursus for en pædagog eller lærer.

Jeg synes at det er et rigtig godt tiltag og jeg tror på, at hvis vi lærer vores børn at være rummelige og omsorgsfulde vil verden blive et bedre sted at være. Amen! ;)

Der er iøvrigt også små spil for børn om venskaber mm. på Fri for Mobberi´s hjemmeside.

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

 • Reply Ditte Buus onsdag 5. september 2012 at 05:33

  Kan man ikke få trøjen på nettet?

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 09:49

   Det ved jeg faktisk ikke, men jeg kan lige forhøre mig hos Mini a Ture.

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 20:40

   Det vil snart blive muligt at købe den på nettet og ind til da kan den købes i Magasin og Illum.

 • Reply Helle onsdag 5. september 2012 at 14:43

  Hej
  Ihh hvor bliver jeg glad når du reklamerer for Fri for Mobberi. Jeg har selv været på kursus i Fri for Mobberi kufferten og jeg har kun gode erfaringer med denne. Jeg er selv pædagog og jeg bruger kufferten hver uge til børn helt nede i 2 et halvt års alderen og vi snakker rigtig meget om at drille for sjov og drille for alvor og så bruger vi stoptegnet når der noget vi ikke kan lide…Dejligt jeg bakker helt klart op om projektet

  • Reply Mette onsdag 5. september 2012 at 20:44

   1000 tak for din besked. Hvor er det dejligt at høre, at du har gode erfaringer med programmet og hvor er det godt at høre at der bliver arbejdet med det. Jeg synes virkelig også, at det er et godt og meget vigtigt tiltag og jeg tænker egentlig også, at jeg må fortælle pædagogerne i Carlas børnehave om det.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.