Brød

Barselsbrød

onsdag 25. april 2012

Måske kan I huske at jeg havde gang i en “hemmelig fotosession”? Billederne var til en artikel om “Barselsbrød” til Vores Børn. Det var en rigtig sjov opgave og jeg er også en lille smule stolt af projektet, der er min første opgave ud fra eget oplæg og med egne opskrifter og fotos. Og ikke mindst kan man jo ikke andet end være stolt af den lille smukke model – vores skøn-herlige kusine Anna, som velvilligt stillede op til fotografering og prøvesmagning :)

Artiklen er i aprilnummeret af Vores Børn, hvor det iøvrigt er lille søde Eva der pryder forsiden :)

Måske kan du også lide disse

19 kommentarer

 • Reply Majken onsdag 25. april 2012 at 08:12

  Aiiiii, så fint! Det må jeg ha’ fingrene i, så Anna kan komme op og hænge :)

  • Reply Mette onsdag 25. april 2012 at 08:17

   Ja, det er jo nærmest en hel idol-plakat :) Hun gør sig også til på deres hjemmeside og var efter sigende også med i nyhedsbrevet, den lille kendis ;)

 • Reply Christina onsdag 25. april 2012 at 08:12

  Sejt Mette! Jeg må vist hellere købe vores børn også (jeg måtte jo også købe Cover, hvor Heidi var med:))

  • Reply Mette onsdag 25. april 2012 at 08:18

   Tak Christina :) Ja, jeg har også Heidi (og AC og Rakel) liggende herhjemme ;)

 • Reply Udda Bella onsdag 25. april 2012 at 08:14

  tillykke med det, du bør være meget glad.

  • Reply Mette onsdag 25. april 2012 at 08:20

   Tak, det er jeg skam også :) Det er vældig sjovt at se sit eget arbejde og navn i det blad som jeg trofast har læst mens Carla var baby og tumling :)

 • Reply by myr onsdag 25. april 2012 at 08:17

  Nej hvor FLOT – tillykke med det:-)

  Nu kan jeg jo se, at flere af jer bloggere ofte har artikler eller andet i bolig og børne blade og nu må jeg altså spørge…er det i kraft af jeres uddannelser eller i kraft af jeres blogs, at de aftaler kommer i stand? Og bliver I kontaktet af bladene eller henvender I jer selv med ideerne?

  Sådan bare af ren nysgerrighed:-)

  Kh. Malene

  • Reply Mette onsdag 25. april 2012 at 08:25

   1000 tak! Jeg tror at det er begge dele. Både magasinerne som henvender sig til bloggerne og omvendt. For mit eget vedkommende tangere arbejdet min uddannelse en lillesmule, men det er da også i høj grad i kraft af min blog og mine interesser, at jeg har fået sporet mig ind på området.

 • Reply søslerier onsdag 25. april 2012 at 08:32

  Skønt skønt opslag ;) lækre og indbydende billeder… Jeg har også gang i barsels-brød-bageriet ;) mums…

  • Reply Mette torsdag 26. april 2012 at 23:07

   Takker :) Dejligt med barselsbagerier :)

 • Reply Annchen onsdag 25. april 2012 at 09:16

  Stort tillykke Mette!
  Så må jeg da hellere købe dette nummer (også;).. Barselsbrød passer jo godt ind – i hvert fald et par måneder endnu..:)
  Og hvor er Anna bare cute…

  • Reply Mette torsdag 26. april 2012 at 23:06

   Tak :) Jeg det kan da vist gå hen og blive en dyr fornøjelse i magasiner med det bloggeri. Og sjovt, jeg havde faktisk slet ikke tænkt på, at jeg selv ville være gået på barsel, netop som sagen ville komme i bladet. Men jeg har faktisk haft opskriften med gulerodsbollerne fremme flere gange. Nu sidder den efterhånden på rygraden ;)
   Og ja, hende Anna er en sweety :)

 • Reply Ann-Christine onsdag 25. april 2012 at 14:30

  Cool, det ser super godt ud! -Og sikke en smuk model :)

  • Reply Mette torsdag 26. april 2012 at 23:03

   1000 tak AC. Ja, hun er en smuksak, ikke?!

 • Reply Ida onsdag 25. april 2012 at 18:59

  Så kan jeg bedre forstå, du bagte på livet løs hele efteråret. Tillykke med det flotte resultat!

  • Reply Mette torsdag 26. april 2012 at 23:03

   Ja, der var gang i bageriet :) Tak for det ida :)

 • Reply Malene torsdag 26. april 2012 at 13:56

  Godt gået. Nu får man jo helt lyst til at gå i køkkenet, når man ser så indbydende billeder.

  • Reply Mette torsdag 26. april 2012 at 23:02

   Tak malene. Det var sødt sagt :)

 • Reply Mie fredag 27. april 2012 at 08:59

  Ja, jeg synes det er så hyggeligt, at de lige er i samme blad. Anna ser virkelig også kær ud som hun sidder der og gumler :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.