Efterår Haveliv

Efterår på altanen

torsdag 14. oktober 2010

Altanen er blevet gjort efterårsklar. Der er blevet ryddet op og ryddet ud og efterårsplanter og græskar er flyttet ind. Det store græskar er blevet til en græskarlygte, som Carla har døbt Moster :)
Carlas hånd er blevet røntgenfotograferet idag og der var heldigvis ingen brud. I løbet af dagen har hun taget armen mere og mere i brug, så den ser heldigvis ud til snart at være tip-top igen.

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Anne torsdag 14. oktober 2010 at 19:47

  Dejlige billeder :) For mig er lyng noget af det mest efterårsagtige der findes. Vi var altid ude at plukke lyng på heden i min barndom :)
  Og hvis det er jeres udsigt til træerne ser det da ret nice ud.

  Kh Anne

 • Reply Li torsdag 14. oktober 2010 at 20:57

  I hvor smukt. Efteråret er også virkelig flyttet ind i Danmark – og det er simpelthen så fantastisk! Knuselsker efteråret, varme trøjer, halstørklæder og at kigge ud på regnvejret – men endnu bedre – at være ude i det fantastiske solskinsvær vi har nu!! :)

 • Reply Tine fredag 15. oktober 2010 at 06:57

  Jeg “glæder” mig til at komme hjem og se det græskar snart! Hvis det ikke ligner mig, så svøber jeg hende i alpaca;)

 • Reply Mette fredag 15. oktober 2010 at 07:51

  Anne – Tak :) Ja, de storer træer står lige uden for vores stue og altan og giver mulighed or at følge med i årstidernes skiften på nært hold :)

  Li – Ja, efterår er skønt og hyggeligt. Jeg elsker også overgangen til varme støvler, strik, gammeldags æblekager og faktisk også de mørke hyggelige morgener :)

  Tine – Det ligner dig ikke! Og vær du glad for det ;)

 • Reply Ann-Christine fredag 15. oktober 2010 at 08:24

  Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg var selv i gang i går på vores altan, med at klippe ned, rydde op og fjerne visne sommerplanter som ikke kan overleve vinteren. Jeg har stadig til gode at pynte op, men får da virkelig lyst til pyntegræskar. Det ser rigtig flot ud.
  Dejligt at høre at Carla har det godt igen :)

 • Reply På sporet af succes søndag 24. oktober 2010 at 12:37

  Sikke nogle farver! Når det er rigtig koldt, eller vådt eller gråt her i DK, så husker jeg på, hvor meget jeg nyder årstidernes skiften. Det er så fascinerende.

  Cammilla

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.