Sommerfavoritter


På sådan en fin sensommerdag, som det er i dag, kan jeg vist godt lige nå, at dele et par af mine sommerfavoritter. Apropos mit forrige indlæg om Ayaiu, bevidst og “langsom” forbrug, kan jeg også rigtig godt lide Moshi Moshi mind. Deres casual, tidsløse og understatede stil, det behagelige tøj som lægger op til easy living kombineret med en sund og aktiv livsstil, samt deres værdier omkring ro, velvære, balance og bevidsthed.

Efter en veloverstået jobsamtale her i foråret, syntes jeg at jeg havde fortjent et lille besøg i Moshi Moshi mind. Deres blåstribede cloud skjorte tunika havde jeg ønsket mig siden sidste forår, hvor jeg ikke havde kunne bestemme mig mellem den og en anden lang lyseblå skjorte fra Samsøe Samsøe. Dengang endte jeg med at købe skjorten fra Samsøe Samsøe, men jeg har ikke kunne glemme Moshi Moshi Cloud skjorten siden. Jeg synes at der er noget fint over, at man kan ønske sig et stykke tøj i et helt år, og at det så stadig hænger i butikkerne. At tingene beholder deres værdi og pris over længere tid. Og da jeg stod i skjorten i prøverummet, og ejeren af Moshi Moshi butikken tilmed kunne huske, at jeg havde været inde at prøve skjorten tidligere, måtte jeg jo fortælle, at jeg havde prøvet den sidste år og havde ønsket mig den siden. Og så var der jo ikke andet for, end jeg måtte have den med hjem ; )
Jeg er rigtig glad for skjorten og har brugt den meget her i sommer. Både med bare ben på lune dage, lidt mere påklædt med leggings til og så er den også bare skøn at hoppe i istedet for en morgenkåbe på en langsom søndag morgen. Den er så blød og rar og luftig at have på.


Det her fine label med alt det jeg kan lide, fik mig til at finde kameraet frem, da jeg pakkede tøjet ud. Ja tak til solskin og blå himmel, nordisk skønhed, dybe vejrtrækninger og easy living, mavegrin, bløde toner og masser striber og prikker!

Den stribede bluse er i en helt fin strik og også super lækker at have på. Sandalerne fra Ivylee Copenhagen har jeg også været super glad for. Det er et nyt mærke for mig, men helt sikkert et par sandaler som der er mange somre tilgode i. Det kan jeg godt lide tanken om :)

Find cloud skjorten her, den stribede bluse her (findes i øvrigt også som kjole) og et udvalg af Ivylee Copenhagen sko her (affiliate link, sandalerne er dog udsolgte).

Ha en dejlig solskinsdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *