Supershape

jonathan_stoolandtable_1024x1024 jonathantableandstool_1_1024x1024

Vi har travlt med at flytte og male, og jeg har (indrømmet) også travlt med at udtænke store indretningsplaner :) I vores søgen efter ny sofa og nyt sofabord faldt jeg over danske Supershape og deres Jonathan Kids stol og bord. De ville unægtelig være perfekte til servering i Carlas (og Viggas) nye cafe i vores nye køkken (kig evt. forbi hendes gamle cafe lige her :)

 

One thought on “Supershape

  • Reply Supershape konkurrence : Carlas Café fredag 15. marts 2013 at 09:11

    […] endnu en skøn konkurrence klar til jer (hvis jeg selv må sige det;). For kort efter at jeg udgav indlægget om Supershape, modtog jeg en mail fra virksomhedens PR-ansvarlige, som fortalte mig, at hun fulgte min blog […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *