Ikke kategoriseret

Snevejrstur

tirsdag 28. december 2010

Lige et par lidt forsinkede 1. juledags-skud. Carla har fået skibriller af Moster i julegave og hun er ret begejstret for dem. Hun havde dem på rundt om juletræet julemorgen, og i bilen på vej hjem til Mormor og Morfar 2. juledag. Min søster fik selv lille-bitte lyserøde skibriller i julegave før vores første skiferie som små. Vi fandt dem idag (de gamle skibriller), for vi har været ved at sortere og rydde ud. Vores juleferieprojekt er at lave værelse til Carla. Jeg synes at det bliver rigtig godt og jeg glæder mig til at fotografere derinde og vise lidt frem.

Måske kan du også lide disse

3 kommentarer

  • Reply Anne onsdag 29. december 2010 at 09:47

    Dejlige billeder. Og kan godt forstå at hun kun vil have brillerne på. Da jeg var i den alder var det KUN lyserød som kunne gøre sig.
    Bliver spændende med billeder fra hendes værelse :)

  • Reply Heidi onsdag 29. december 2010 at 22:14

    Hej mette
    At I tør få lyserødt inden for dørene, nu er I altså selv ude om det, bare vent;) Hun er virkelig sød, som altid! Jeg glæder mig helt vildt til at se billeder fra Carlas værelse. Vi bør også gå igang ved Alberte, men der er så meget vi bør synes jeg, hende seng er egentlig ved at være for lille men vi vi hellere lave det hele på en gang, men en dag……

  • Reply Mette onsdag 29. december 2010 at 22:26

    Anne – Tak :) Carla har faktisk ikke noget forhold til lyserød endnu. “Hendes farve” er ORANGE :) Men hun er meget spændt på skiferie (måske fordi at alle vi andre glæder os så meget til at skulle stå på ski sammen med hende i år), så alt hvad der har med skiferie at gøre er et hit hos hende :)

    Heidi – Du har helt ret! Faktisk er det eneste andet lyserøde Carla har, vist hendes Babapapa- gadgets ;) Det er intet tøse-pige over hende endnu, men jeg frygter faktisk lidt for, at hun skal ende i et prinsesse-univers når hun skal i børnehave til sommer.
    Jeg kan godt forstå at I udsætter værelses-projektet. Jeg havde faktisk også set frem til en ferie med middagslure og slentreture og i stedet er det endt som lidt af en arbejdsferie. Vi må tage en power-slapper-weekend når nytårs aften er vippet af ;)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.