Bag Carlas Cafe

Velkommen til Carlas Cafe. Jeg hedder Mette og har blogget siden 2009. Bloggen er opkaldt efter vores ældste datter Carla, som var halvandet år gammel da jeg udgav mit første blogindlæg. Siden da har vi fået vores lillesøster Vigga og i dag er vores piger 5 og 9 år.

Jeg blogger fordi jeg holder af at dele og inspirere. Jeg betragter bloggen som en fusion mellem et online magasin, en personlig dagbog og en oversized mødregruppe. Navnet Carlas Cafe skal afspejle det liv og rum vi etablere omkring vores børn når vi bliver forældre. Således omhandler min blog de ting jeg og min familie interesserer os for og glæder os over. Fra mad vi laver, haveliv, rejser og oplevelser ud i det blå, til kreative projekter i både voksen- og børnehøjde.

Jeg er har en stor forkærlighed for godt og tidsløst design. Jeg er æstetiker og ser glæden og skønheden i det simple og jeg værner om det nære og de små glæder. Jeg er optaget af bæredygtighed og tror meget på bevidst forbrug. Det håber at kunne bidrage til at skabe mere fokus omkring med min blog.

Jeg håber at du finder inspiration her på bloggen. Du er altid meget velkommen til at lægge en hilsen, det gør mig glad :)