Fine farver til børneværelset

Børneværelse

 højdemåler wallsticker Mimi lou // mobile OYOY // kaninrangle Jellycat // music mobile Ferm Living // legetæppe OYOY // ræv Jellycat // kuberangle Mimilou // snekuglelampe Djeco

 

De nye snekugle lamper fra Djeco er netop kommet og jeg kan ikke stå for de her farver sammen til børneværelset. Snekuglelamperne kører på batteri og blæser automatisk de fine glimmer rundt i kuglen, mens lyset gradvist skifter farve. Det er ren magi! Jeg købte en til Carla og Vigga inden jeg begyndte at forhandle dem på Lille lykke, I håb om at den ville kunne motiver pigerne til at falde i søvn på værelset, uden at vi behøver sidde ved dem hver aften mens de falder i søvn. Jeg endte med at blive helt selv at blive helt forelsket i lampen (havde den stående tændt ved min side en hel arbejdsdag og tog den med ind i stuen når vi vågnede stod op om morgenen ;). Det blev vist afgørende for at jeg begyndte at forhandle Djeco på Lille lykke. Tjek også de to andre nye lamper her og her :)

Højdemåler wallstickeren fra Mimi lou synes jeg også er rigtig skøn og en ting som jeg godt kan ærgre mig over, at vi ikke selv har haft til pigerne. Denne her har små milepæle mærker, som man kan skrive dato på og klistre op efter hånden. For eksempel labels med Min første tand, Lærte at gå, Lærte at sige mor, Lærte at cykle og Skolestart. Det synes jeg er ret hyggeligt (teksten er dog engelsk, men alligevel ;)

 

Comments
One Response to “Fine farver til børneværelset”
  1. Ida siger:

    Jeg er vild med de nye Djeco lamper! Nu mangler jeg bare at vælge, hvilken Penny skal have ;) Kan du huske, hvor fascineret hun var af Vigga og Carlas?

Leave A Comment