Pusleplads

Pusleplads

Pif Paf Puf opbevaring OYOY // mobile Ferm Living // clutch OYOY

puslepude Ferm Living // badeande Hevea // økologisk stofble CamCam

Det er ikke kun de små glimt og hverdagsindlæg som jeg savner ved bloggen. Jeg savner også at dimse med collagerne. Især når jeg opretter nye varer på Lille lykke og ser nye fine kombinationer, får jeg lyst til at sætte tingene sammen i collager. Så nu skal det altså være med den her puslepladscollage, som jeg længe har haft i tankerne. Puslepuderne fra CamCam er lige kommet på lager i sidste uge, og de er rigtig fine. Pif af puf opbevaringen fra OYOY synes jeg er så oplagt til opbevaring ved puslepladsen. Især hvis pladsen er lidt trang. Og så kan de jo sagtens bruges andre steder i indretningen, når pusleperioden er fordi. Den lille clutch fra OYOY synes jeg er fin og praktisk til de små puslesager, som man tager med sig på farten. Eller bare til at holde orden på sagerne ved puslebordet. Jeg bruger i øvrigt en mulepose, som der fx. følger med sengetøjet fra CamCam til opbevaring af vaskeklude og stofbleer ved puslepuden (vi har aldrig brugt vådservietter, så vi har et ret stort forbrug af vaskeklude og vat :). Posen hænger på en knage ved siden af håndklædet. Det sparer plads i skuffen og ser ret fint ud :) Kawan badeanden er en af mine personlige favoritter og vi har haft vores lææænge (3 år, tror jeg). Det er altså bare genialt, at der ikke kan komme vand inden i dem, så der ikke opstår alger og bakterier.

Vores egen pusleplads skal snart til at pakkes væk. Det er egentlig lidt vemodigt. Men Vigga har smidt bleen her i vinterferien. Hun har egentlig været klar til det længe, men hun gik en vuggestue med rigtig meget udeliv, så sæsonen har lidt imod os, så vi endte med vente til hun var faldet til i børnehaven. Nu går hun selv ind fra legepladsen i børnehaven og klarer helt selv at komme af og i flyverdragt og på toilettet. Det synes jeg altså er sejt! :)

 

Comments
2 Responses to “Pusleplads”
  1. Anne siger:

    Jamen jeg må vende mig til ikke at smutte forbi herinde, det er alt for farligt.
    Vi har faktisk lige fået anden i barselsgave. Rart at den kan holde så længe og man ikke behøver være så bekymret for baktusserne.

Leave A Comment