Update på familie-nytårsaften

IMG_8177 IMG_8191IMG_8192IMG_8207 IMG_8220 IMG_8226

Godt nytår! Jeg håber at I kom godt og sikkert ind i det. Jeg synes næsten at jeg bør komme med en update på vores “Nytårs aften for 4”. For det blev heldigvis ikke spor kedeligt, -tvært i mod. Det blev festlig, hyggeligt og magisk. Og der var god tid til at være sammen bare os. Og ærlig talt, så sker det jo alt for sjældent, at vi sådan rigtig kræser for bordækning og menuen når vi bare er os fire, så det var ret særligt. Og vi fik danset mellem retterne, skudt raketter og knaldperler af, og i modsætning til tidligere nytårsaftener, var der ikke nogen der blev forsøgt på at blive puttet. Sidst på aftenen fortrak vi til sofahygge med en puttetræt Vigga i dynen, men da klokken nærmede sig 24 kvikkede hun op, og vi sprang allesammen fra sofaen ind i det nye år. Klokken 1 fulgtes vi i seng alle mand, hvor Vigga insisterede på at få læst godnathistorie (Zzzz).

Jeg synes at vi fik sammensat en rigtig god menu. Vi fik små hapsere med blandt andet lækker lyserød (pigernes favorit) til dronningens tale. Og så sprang vi forret over, vel vidende at ikke alle ville have ro til at sidde ved bordet ret længe. Hovedretten bestod af tournedos med kartoffel- og pastinakpuré, hjemmelavede dobbeltstegte pommesfrites, ratatouilles og hjemmelavet basilikumpesto.

Til dessert fik vi Majas syndige Gateau Marcel med økologisk vanilieis, hindbærcoulis og friske hindbær. Den var himmelsk og der var heldigvis nok til dessert igen 1. januar :)

Godt nytår!

 

6 thoughts on “Update på familie-nytårsaften

 • Reply Ida lørdag 3. januar 2015 at 08:10

  Det lyder altså også hyggeligt! Både festdelen og sofahyggen. Jeg er ellers ikke kæmpe nytårsfan, men har på fornemmelsen, at jeg godt kan lide nytår i familieudgaven :)

  • Reply Mette lørdag 3. januar 2015 at 23:55

   Ja, familieudgaven er ikke værst :) Jeg har faktisk altid været vild med nytårsaften, men efter at jeg er blevet mor er jeg blevet lidt af en forsigtig Per. Så nu passer det mig godt ikke at skulle ud i al balladen, men bare at kunne nyde det inde fra ;)

   • Reply Ida søndag 4. januar 2015 at 22:02

    Jeg fik slet ikke sagt, hvor søde dine piger ser ud. Sjovt at se hvor meget Carla ligner sig selv ift. billedet fra dit aller første indlæg! Kønne tøser!

 • Reply Marie lørdag 3. januar 2015 at 09:48

  Hvor ser det hyggeligt og dejligt ud! Og hvor er pigerne fine.

  • Reply Mette lørdag 3. januar 2015 at 23:55

   Tak :) Jeg synes også at de var super fine i kjolerne. Vi må snart finde en anledning til at lufte dem igen ;)

 • Reply Marina / cand.mor søndag 4. januar 2015 at 11:06

  Hvor dejligt! Vi holdt også familienytår i år (sidste år?), og det er anden gang, at det bare er os tre. Min mand er ikke verdens største nytårsfan, og jeg er vist i grunden heller ikke, men aftenen blev igen ganske særlig. Fint bord, pænt tøj, forret sammen med lille D (efterfulgt af dessert for ham), hvorefter den stod på forældrehygge med god tid til at lave mad og snakke og flette fingre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *