Kalenderlys, kogler og pynt

Kalenderlys Kobber skåle Little Olga sløjferLittle-Olga

For et par uge siden havde jeg besøg af Christina og hun havde et par af sine fine hæklede kogler med til mig. De matchede perfekt til det kalenderlys + julekort jeg netop havde købt i Søstrene Grene. Så jeg greb chancen for at lave et lille fotoshoot :)

De små kort er også fra Søstrene Grene, marmorkrukken og kobberskålene er fra Louise Roe, mens hårsløjferne og elastikkerne, som både er fine i håret og om håndleddet, er fra Little Olga.

For en gangs skyld er jeg ude i god tid med kalenderlys. Jeg mangler bare at beslutte mig for stagen, som jeg skal have købt en ny af. Enten skal det være en helt simpel støbejernsstage, fx. denne fra Normann Copenhagen eller denne (som jeg så ser nu, vist allerede er udsolgt),  eller også skal det være denne fra Kähler. (Denne her fra Medusa tror jeg nu også ville være populær hos pigerne :) Store beslutninger, og så mangler jeg også lige sådan ca. 40 kalendergaver. Godt der er en hel uge til 1. december. Har I styr på det?

 

2 thoughts on “Kalenderlys, kogler og pynt

  • Reply Camilla K C mandag 24. november 2014 at 09:41

    For en gang skyld er jeg faktisk i god tid med kalenderlys, adventkrans og kalendergaver – jeg mangler dog at pakke alle gaverne ind, men jeg har heldigvis 1 uge til at nå det.

  • Reply Ida mandag 24. november 2014 at 10:39

    Ih hvor det hele matcher! Jeg har også shoppet amok i SG, sikke en masse fine sager, de havde fået. Kalenderlyset var jeg også svært fristet af, men jeg lod det være netop fordi jeg manglede en stage… Det er da et oplagt julegaveønske. Kunstindustrien plejer også at have nogle fine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *