Om farver, sneakers og Viggas lille bil…

Lille-slagbænkHummel-sneakersMelonHummel-hightop-sneakers

Nogen gange (ret ofte) kan jeg godt tænkte, at det bliver for meget at gå så meget op i børnetøj og interiør (og i den virkelige verden er tingene altså også noget mere tilfældigt, end det måske kommer til at fremstå her). Men jeg tror egentlig, at en stor del af min glæde ved børnetøj, er farverne og de farvesammensætninger, der opstår mere eller mindre tilfældigt. Det inspireret mig meget. I dag kunne jeg ikke gå forbi den lille “bil”, som Vigga havde stillet op i sin leg, og hendes nye sneakers som hun havde hevet frem, uden at jeg måtte have kameraet. Farverne trak i mig :)

Og så kunne jeg jo også lige benytte chancen, til at fotografere Carlas nye sneakers. Jeg var ret overrasket over, at hun valgte dem i blå, når de både kunne fåes i pink og i flere forskellige farver glimmer. Mon hun allerede er ved at vokse fra det igen? I hvert fald syntes jeg, at det var en super cool og meget street pige i jeans leggins, parka, high top sneakers og rygsæk jeg fulgtes med inde i byen i går :)

Du kan finde begge par sneakers her og her. De sidder rigtig godt til på Carla og Viggas smalle fødder.

 

Indeholder affiliatelinks

Comments
11 Responses to “Om farver, sneakers og Viggas lille bil…”
 1. Line siger:

  Så fint! Hvor har du købt gulvtæppet?

 2. Fru Sole siger:

  Mon det er alle Hummel, der er gode til smalle fødder? Vi har ellers brugt superfit, men jeg er knapt så vild med designet, synes at smalle lange fødder bliver ekstra lange og smalle… Så måske skulle man kigge lidt efter Hummel næste gang…

  • Mette siger:

   Det ved jeg faktisk ikke. Det er første gang at vi har sko fra Hummel. Havde i første omgang bestilt nogle Puma sneakers hjem, og de var i hvert fald ikke gode til dem, men der kan selvfølgelig være forskel på modellerne. Men ja, jeg har også hørt at Superfit skulle være gode til smalle fødder.

 3. Ida siger:

  Åh ja, parkaer! Jeg glæder mig, til Penny bliver stor nok til sådan en. Den armygrønne er et godt og klædeligt modspil til alle de blide, tøsede nuancer.

 4. Jane siger:

  Super fine farver og dejlige sko :-) tror nogen har spurgt før, men kan du huske hvilken farvekode (mærke) I har malet den fine ligge bænk i?

  • Mette siger:

   Jge hra browset lidt tilbage i tidligere indlæg, og det eneste jeg er kan finde er, at den hedder noget med Redish Grey og er fra Sadolin Farveland. Håber at det kan være en hjælp :)

 5. Jane siger:

  mente lille slagbænk :-)

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] havde ønsket sig “løbesko” i fødselsdagsgave og de skulle(!) være de sammen som dem hun havde sidste år. Jeg synes efterhånden, at det kan være lidt svært at finde på gode jule- og fødselsdagsgaver. […]Leave A Comment