Lille fødselsdagsfest

børnefødselsdag fødselsdagfødselsdagstogJordbær jordbærogmelon kartoffelpizza minipizza

Vi har haft besøg af Viggas vuggestue til en forsinket fødselsdagsfest i dag. Vigga har glædet sig helt skørt og har snakket virkelig meget om det, – både herhjemme og i vuggestuen. Og Carla har glædet sig mindst lige så meget og kunne næsten ikke bære, at Vigga og jeg lagde os syge lige op til at vi skulle have holdt fødselsdagen for et par uger siden, så vi måtte udsætte besøget til i dag.

Vi var tidligt oppe for at bage boller og skære frugt, og endelig kom de! 7 små glade rollinger (og to pædagoger) klar til at indtage formiddagen. Der var virkelig gang i den, og det var var nogle trætte smålinger der bliv spist af med minipizzaer, inden de skulle retur til vuggestuen til en tiltrængt middagslur.

Vigga var først en lille smule forlegen over at de allesammen kom her, og var vist også lidt overvældet over, at alle hendes ting blev indtaget. Men det gik hurtigt over og hun hyggede sig storartet.

Det har været rigtig hyggeligt at lære Viggas små venner lidt bedre at kende, og man får jo bare lyst til at beholde dem allesammen :) Og så alligvel… Vi gik også kolde hele banden, da vi havde sent dem hjem, – Vigga og jeg i soveværelset og Carla og Austin med dyner og puder i paphuset (mens den trætte far måtte et smut tilbage på arbejde).

Sikke en fest! :)

5 thoughts on “Lille fødselsdagsfest

 • Reply Ida torsdag 27. marts 2014 at 10:03

  Sikke du disker op Mette, lutter lækkerier! Men kan levende forestille mig, at det er en hård omgang med besøg af så mange små spilopper ;)
  Fødselsdagstoget er sådan en sød tradition, det ønsker vi os i dåbsgave til Penny.

  • Reply Mette fredag 28. marts 2014 at 10:12

   Ja, der var gang i den, men heldigvis havde de pædagoger med ;)

   Og ja, det er så hyggelig en tradition med fødselsdagstog. Carla fik det da hun var helt ny i “månedes-gave” af mormor. (Den slag gaver er vist forbeholdt første barnebarn ;)

 • Reply Christina torsdag 27. marts 2014 at 23:03

  Hvor ser det hyggeligt ud Mette. De der minipizzaer ser godt nok gode ud.

  • Reply Mette fredag 28. marts 2014 at 10:13

   Ja, de blev super gode og næsten spist rup og stup af de små sultne fugleunger :)

 • Reply Bianca / Little Scandinavian tirsdag 1. april 2014 at 16:26

  Så hyggelig og fargerik fødselsdagsfeiring. Gratulerer så mye på etterskudd! xxx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *