Jul Konfekt mad Sweets

Konfekt

torsdag 5. december 2013

DSC_3426

Året storproduktion af konfekt er veloverstået og hvis billederne ser lidt bekendte ud, er det meget vel fordi at favorittene efterhånden går igen år efter år. Baileys, espresso, lakrids, hvid chokolade og ikke mindst masser af glimmer er nogle af mine vigtigste ingredienser. I år har vi udvidet med hjemmesyltet appelsinskal.

DSC_3437

Konfektmageriet er en tradition jeg har sammen med veninder fra min studietid og den går efterhånden mange år tilbage. Det ligger altid forholdsvist tidligt i december, – for at vi kan nå at få det spist, som de andre piger siger. Det har sjovt nok aldrig været et problem hos os og det er da også før sket, at der er blevet suppleret op med de mest populære favoritter i løbet af december. Også for at Carla kan få lov til at være med, forståes ;)

DSC_3465

Snekuglen med englen skal pigerne have i kalendergave i morgen. Det er ikke LUCKYBOYSUNDAY´s fine variant, men den er med sikkerhed rigtig meget Carla :)

Måske kan du også lide disse

14 kommentarer

  • Reply Ida fredag 6. december 2013 at 00:16

    Ja, der er noget genkendeligt ved billederne, mon konfekten ligefrem blev fremvist på samme bræt sidste år? Men lækkert ser det ud! Jeg er ikke fuldstændig pjattet med konfekt, men hvis bare der er nok Baileys i, er jeg glad :) Og så ville sådan noget fint glimmer helt sikkert også kunne friste mig! Du er en haj til det konfekt.

  • Reply Carina fredag 6. december 2013 at 00:48

    Ej hvor ser det lækkert ud. Hvor køber man sådan noget fint glimmer?

    • Reply Mette lørdag 7. december 2013 at 23:48

      Jeg har købt det i en thebutik i Aalborg, som også forhandler chokolade og alverdens udstyr og dims til cupcakes osv.

  • Reply Sidsel fredag 6. december 2013 at 07:40

    Åh, jeg skulle da også have haft en sne-kugle med i børnenes pakkekalender, det er da helt oplagt (elskede dem selv som barn – og lidt stadigvæk). Og den fine udgave du har fundet ville helt sikkert også gå rent ind her hjemme.

  • Reply Rikke fredag 6. december 2013 at 08:37

    Skønne billeder – det ser jo uendelig lækkert ud. Og hvor er det dejligt at holde fast i sådan en tradition med dem, man holder af. Det er netop det, jeg elsker ved julen.

  • Reply carina fredag 6. december 2013 at 09:40

    Det ser da super lækkert ud, mmm:)

  • Reply Maiken fredag 6. december 2013 at 12:25

    Det ser altså delikat ud! Jeg ville ønske jeg var mere til marcipan, for jeg synes de små stykker ser så indbydende ud. :)

  • Reply Pernille fredag 6. december 2013 at 18:44

    De ser så lækre ud! Hvor får du dog fat i spiseligt glimmer?! Tror bestemt ikke jeg kan undvære det ;)

    • Reply Mette lørdag 7. december 2013 at 23:47

      Det har jeg købt i en thebutik i Aalborg, som også forhandler chokolade, kagedims mm. Mon ikke også det kan opstøves online?

  • Reply kirsten fredag 6. december 2013 at 19:39

    Må jeg spørge, hvor du har købt den fine snekugle ?

    • Reply Mette lørdag 7. december 2013 at 23:45

      Netto ;)

  • Reply Carlas Café tirsdag 10. december 2013 at 21:59

    […] genganger (eller traditioner, er det vel! ;), så har vi fejret Carlas halvårs fødselsdag med […]

  • Reply Bakgaard & Co. søndag 26. januar 2014 at 20:53

    …. Og jeg kan sige at de smagte så lækre :) Var jo heldig at få en lille pose leveret :)

  • Reply Juletraditioner : Carlas Café torsdag 11. december 2014 at 23:12

    […] er væk igen ;) De forrige år har der været lidt flere forskellige varianter. Sidste år så det sådan her ud og forrige år sådan her og tilbage i 2011 sådan her (ja okay, det har faktisk mere eller mindre […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.